Aflați cine este Aurora, noua concurentă de la „Puterea Dragostei”!

Aflați cine este Aurora, noua concurentă de la „Puterea Dragostei”!
Aflați cine este Aurora, noua concurentă de la „Puterea Dragostei”!

Aurora, nou-venita concurentă la „Puterea Dragostei” a fost întâmpinată cu petale de trandafiri pe jos de către băieții din casă. Concurenta a dezvăluit că a venit la emisiune pentru Alex.

Aurora a creat tensiune din prima clipă în care a intrat în casa de la „Puterea Dragostei”. Se pare că Alex știa că Aurora vine și a întâmpinat-o cu flori. Mariana a avut o ieșire explozivă, Radu a intervenit și el în scandalul provocat.

"Nu am avut emoții înainte să intru, chiar deloc. Dar când am intrat, deja... m-au copleșit emoțiile. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici.

Am urmărit emisiunea din primul sezon. Sunt fericită că am ajuns aici, sper ca Alex să fie de aceeași părere ca și mine", a mărturisit Aurora, noua concurentă de la "Puterea Dragostei" în prima conversație cu Cristina Mihaela.

Mariana, auzind spusele Aurorei, a început să râdă și s-a scuzat dând vina pe aerul pe care l-a înghițit.

"Aurora, tu știi că Alex s-a pupat cu Mariana acum o săptămână?", a întrebat-o Cristina Mihaela pe Aurora.

Alex nu a ezitat să intervină: "Eu i-am spus lui Mariana că suntem prieteni și atât".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce atitudine au luat băieții de la „Puterea Dragostei” față de sosirea noii concurente

Alexandru a împodobit scările cu petale de trandafiri înainte ca Aurora să-și facă simțită prezența în casă.

Cristi a fost cel care a făcut curățenie în casă și i-a atenționat pe ceilalți băieți: "Băi, nu mai faceți mizerie în casă"

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, declarații surprinzătoare despre Philip: „Am vrut să cer ordin de protecție"

Ironiile nu au întârziat să apară. La vederea implicării băieților pentru apariția Aurorei, fetele nu au ezitat să glumească pe tema asta și să-i ia pe băieți peste picior. 

Alex neagă că ar fi avut un plan în ceea ce o privește pe Aurora și apariția acesteia la „Puterea Dragostei”: "Din discuția noastră am dedus că ar veni, dar ea nu mi-a spus clar că vine. Vorbim într-adevăr de două sau trei zile", a spus, defensiv, Alex. 

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei s-a pozat goală și a șocat o lume întreagă!

"A, de trei zile? Alex a spus în felul următor: O să mă combin cu fata asta chiar dacă Marianei nu-i place", a intervenit Radu.

Sursă foto: captură Kanal D



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies