Ai mereu degetele reci? Uite ce boli poti sa ai

Ai mereu degetele reci? Uite ce boli poti sa ai
Ai mereu degetele reci? Uite ce boli poti sa ai

În mod normal, extremităţile sunt mai reci decât celelalte părţi ale corpului, deoarece organismul trimite mai mult sânge organelor importante.

Totuşi, dacă ai mereu degetele reci, s-ar putea să ai ceva probleme de sănătate.

Hipotiroidism

Dacă glanda tiroidă nu funcţionează bine, sunt mari şanse să ai mereu degetele reci, potrivit prevention.com.

Tiroida este foarte imortantă pentru reglarea temperaturii corpului, iar atunci când funcţionează prea încet, cele mai multe funcţii ale organismului încetinesc.

În aceste condiţii, te confrunţi cu oboseală, constipaţie, te îngraşi şi ai mereu degetele reci. Hipotiroidismul este mai comun în rândul femeilor peste 50 de ani.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Aceste zodii te joaca pe degete - Sunt experte in manipulare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies