„Ai niște datorii la mine.” Ce a declarat Dj Harra, după ce a prestat în cadrul unui eveniment. Artista susține că nu a primit niciun ban

„Ai niște datorii la mine.” Ce a declarat Dj Harra, după ce a prestat în cadrul unui eveniment. Artista susține că nu a primit niciun ban
„Ai niște datorii la mine.” Ce a declarat Dj Harra, după ce a prestat în cadrul unui eveniment. Artista susține că nu a primit niciun ban

Dj Harra trece printr-o situație dificilă, după ce a mărturisit că nu a fost plătită, în cadrul unui eveniment. Artista nu a primit niciun ban pentru prestațiile ei, iar mesajul pe care l-a postat ulterior, în mediul online, a fost unul pe măsură.

Nu este prima artistă care s-a confruntat cu un asemenea obstacol în cariera ei muzicală. Dj Harra a fost prezentă la eveniment, unde și-a dus până la final momentul, iar organizatorul nu i-a oferit nicio sumă de bani. În momentul actual, vedeta încearcă să dea de el, în mediul online.

Citește și: Cine este DJ Harra. „Mă săturasem să pun muzică pe 250 de lei”

Dj Harra susține că nu a fost plătită după ce a prestat la un eveniment

Pe data de 11 februarie 2023, în Pitești, Dj Harra a fost invitată să mixeze, iar la sfârșit a avut surpriza neplăcută de a nu primi niciun ban. În momentul în care și-a dorit să vorbească cu organizatorul evenimentului, bărbatul nu a mai dat niciun semn.

Din păcate, nu este singura persoană care se află într-o asemenea situație, chiar la același eveniment.

Artista nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj pe rețelele de socialziare, unde i-a transmis bărbatului că are o datorie față de ea și că își dorește să își primească banii, pentru care a muncit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Ai niște datorii la mine și la alți oameni care au muncit la evenimentul de pe 11.02.

Când ai de gând să le plătești? Scuză-ne că insistăm, dar am avea și noi nevoie de banii nostri”, a scris Dj Harra pe Instagram.

Ce a declarat Dj Harra, după ce a prestat în cadrul unui eveniment.
Ce a declarat Dj Harra, după ce a prestat în cadrul unui eveniment.[Sursa foto: Instagram]

Artista a acționat legal

DJ Harra nu a avut încredere în organizatori și a decis să ia măsuri legale, după ce bărbatul nu a plătit-o. Ea a spus că îl mai întreabă din când în când, pentru a nu uita că are o datorie față de oamenii care au prestat pentru evenimentul lui.

„Eveniment la Pitești, organizat de antreprenorul numit mai sus, dar când a venit vorba de plată, a dispărut. Am făcut toate demersurile legale, dar îl mai întreb din când în când, să nu uite nici el, nici oamenii de el că e țepar”, a mai scris artista.

Ce a declarat Dj Harra, după ce a prestat în cadrul unui eveniment.
Ce a declarat Dj Harra, după ce a prestat în cadrul unui eveniment.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. „Noi nu ne-am consumat iubirea!”

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Arkanian. “Sunt mult mai selectiv cu femeile cu care stau.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies