Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam. „Noi nu ne-am consumat iubirea!”

cine este roxana dobre sotia lui florin salam
Roxana Dobre este soția celebrului artist, Florin Salam

Roxana Dobre este soția celebrului artist, Florin Salam. Însă știați cum s-au cunoscut cei doi?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, ce vârstă are aceasta, dar și cum l-a cunoscut pe celebrul artist. În plus, descoperiți și care a fost motivul pentru care și-a dorit ca nunta să aibă loc în afara țării.

Ce vârstă are Roxana Dobre, soția lui Florin Salam

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, are frumoasa vârstă de 36 de ani.

cine este sotia lui florin salam
Roxana Dobre este soția celebrului artist, Florin Salam[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Florin Salam. „Eu nu am strâns bani niciodată, în schimb am avut mereu tot ce am vrut”

Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam

Roxana Dobre este cea care a venit în viața cântărețului Florin Salam, atunci când avea cea mai mare nevoie de o persoană care să îi poată oferi afecțiune și înțelegere în viață.

Astfel, cei doi se află într-o frumoasă relație, de câțiva ani buni. Relație în care și-au format o frumoasă și puternică familie, alături de copiii artistului, dar și de cei trei copii ai lor.

Prima oară, până să mă prezinte copiilor, a trebuit să-i ceară voie lui Betty să spună despre povestea noastră și să aibă acordul fetei. N-am făcut niciun pas până atunci.(...)

Atunci când a auzit cum povestea el despre o femeie, pentru că nu mai avusese parte să-l audă pe tatăl său vorbind așa despre altcineva, s-a emoționat foarte tare și-și dorea foarte mult să-l vadă și pe el liniștit și să aibă pe cineva.”, a mărturisit soția lui Florin Salam.

florin salam sotie
Roxana Dobre este soția celebrului artist, Florin Salam[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este Jojo (Cătălina Grama). „De acolo a început cariera mea”

Cum și-a cunoscut Florin Salam, soția

Deși relația lor a început în urmă cu 8 ani, Roxana Dobre și Florin Salam se știau dinainte ca acest lucru să aibă loc. Cu toate acestea, scânteia a apărut în momentul în care s-au întâlnit prin intermediul unei bune prietene, de la acea vreme.

Ne știam unul pe celălalt.(...) Eram din două lumi total diferite, din cauza job-ului lui, nu prea ne intersectam. Ne-am întâlnit prima oară într-un club, dar nimic mai mult, ne-am zâmbit, ne-am salutat și cam atât.

Soarta a făcut să ne întâlnim în momentul respectiv, printr-o prietenă de-a mea, cu care avea o gașcă și ieșea. Eram într-un parc și a dat un mesaj unei prietene și am mers la masă, că ne invitase el și am vorbit cu el ca și cum l-aș fi cunoscut de-o viață întreagă, nu

mă mai săturam de vorbit. Cred c-am vorbit vreo două ore.”, a declarat Roxana Dobre.

roxana dobre si florin salam nunta
Roxana Dobre este soția celebrului artist, Florin Salam[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Roxana Dobre, despre soțul s ău

În ciuda faptului că relația lor merge ca pe roate, se pare ce Roxana Dobre nu are atât de mult timp la dispoziție, cum și-ar dori, să-l petreacă alături de soțul său, Florin Salam. Motivul pare să fie legat de faptul că acesta muncește foarte mult.

Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat și de obositor, la un moment dat.(...)

Este greu pentru că nu este mereu lângă noi, timpul nostru ni-l petrecem 99,9% singuri, eu și copiii cei mici și cei mari. Într-adevăr, muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului lui, și fanilor care sunt foarte înrăiți și nu-i poate refuza și automat de asta este foarte greu, pentru că munca lui... Nu ne bucurăm împreună de beneficiul ăsta, de câștigul lui, suntem separați. Adică el muncește în fiecare zi, nu avem nici măcar o zi pe săptămână să ne-o petrecem împreună și este foarte greu, la un moment dat.(...)

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Noi nu ne-am consumat iubirea, pentru că am stat foarte puțin unul cu celălalt.”, a menționat soția acestuia.

Florin Salam și soția sa, Roxana Dobre s-au căsătorit

roxana dobre varsta
Roxana Dobre este soția celebrului artist, Florin Salam[Sursa foto: Instagram]

Este cunoscut deja faptul că cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, pe malul mării, exact așa cum și-a dorit Roxana Dobre. Cu toate acestea, se pare că soția lui Florin Salam își dorea ca nunta să aibă loc în afara țării, însă din cauza faptului că soțul său are un program încărcat, cei doi au ales totuși ca nunta să aibă loc în România.

Toate evenimentele am vrut să fie așa... exact cum ne place nouă, cu bun gust și am vrut ceva foarte mic și să iasă ceva frumos și nu ne-am dorit să fie aici în România. Asta mi-am dorit și eu și soțul meu.

Din cauza oamenilor care... unii dintre ei s-au și supărat că nu au fost invitați la nunta noastră.

A fost și ziua mea de naștere și am zis că dacă tot e ziua mea de naștere, hai să punem să facem cu o zi înainte de ziua mea, să le legăm așa cumva, să iasă frumos. Din cauza asta nu am vrut să facem în România și până la urmă am zis, hai s-o facem în România(...) din cauza programului lui și nu aveam timp.”, a completat, Roxana Dobre.

roxana dobre si florin salam
Roxana Dobre este soția celebrului artist, Florin Salam[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Elis Armeanca. „Nu am foarte multă şcoală, nu îmi place să mint.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies