Cine este Florin Salam. „Eu nu am strâns bani niciodată, în schimb am avut mereu tot ce am vrut”

Cine este Florin Salam
Florin Salam

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Florin Salam și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața manelistului, greutățile pe care le-a avut de înfruntat de-a lungul timpului, dar și problemele de sănătate care i-au pus cariera în pericol.

Cine este Florin Salam

Cine este Florin Salam
Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Florin Salam, pe numele său real, Florin Stoian, s-a născut în data de 1 octombrie 1979, într-o comună aflată la 30 de km de București, numită Valea Dragului.

Florin Salam a avut contact cu muzica încă din copilărie, provenind dintr-o familie de lăutari cunoscuți. Astfel, primul său contact cu muzica a fost la o vârstă foarte fragedă, fiind influențat de tatăl său.

Acesta a început să cânte la acordeon de la vârsta de doar 4 ani, mai mult în joacă, iar ulterior a ajuns să fie pasionat de muzica lăutărească, dorindu-și să ajungă un lăutar cunoscut.

De aceea, Florin Salam și-a petrecut copilăria exersând și studiind muzica lăutărească, fiind adesea prezent la diferite eveniment pentru a cânta. De aceea, a pus educația pe planul doi, neavând studii superioare și renunțând la școală pentru a putea studia secretele muzicii lăutărești și a participa la eveniment pentru a-și întreține familia din punct de vedere financiar.

Invitat în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, difuzată pe Kanal D, cunoscutul interpret de manele a mărturisit că nu își aduce aminte exact când a renunțat la școală, dar nu regretă această decizie deoarece a putut să se ocupe mai bine de ceea ce era cu adevărat pasionat.

 „ N-am fost cu școala. Eu am fost predestinat către muzică și de aceea nu am fost la școală.

Dacă eu am rămas repetent nu știu câți ani, să zicem... Cu toate că eu învățam bine, dar cred că făceam dinadins să rămân repetent, că nu-mi ardea. Am stat în a III-a vreo 4 ani .”, a povestit Florin Salam în emisiunea lui Denise Rifai.

Cariera lui Florin Salam

Citește și: „Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori.” Cum a reacționat Florin Salam, după ce copiii lui au fost jigniți pe rețelele de socializare

Cine este Florin Salam
Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Datorită talentului moștenit din generație în generație și a pasiunii pentru muzică pe care a avut-o încă din copilărie, Florin Salam a ajuns în prezent să fie cunoscut drept „regele manelelor”, fiind unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, cu numeroase evenimente atât în țară, cât și în străinătate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Celebrul artist s-a lansat în anul 2002, cu ajutorul lui Dan Bursuc, care i-a fost impresar. Ulterior, a colaborat cu numeroși artiști de la noi din țară, cu artiști de muzică de petrecere, cunoscuți cântăreți de manele, dar și alte genuri muzicale, cum ar fi Adrian Minune, Vali Vijelie, Prințesa de Aur, Claudia, Denisa, Nicolae Guță, Alex Velea și Connect-R.

În anul 2008, Florin Salam a interpretat o piesă alături de cântăreața Paula Seling și Orchestra Simfonică București, în cadrul unui concert.

În anul 2011, Florin Salam a colaborat cu muzicianul Goran Bregović alături de care a scos melodia Hopa Cupa inclusă în albumul „Champagne for the Gypsies” al cântărețului bosniac.

Astfel, succesul impresionant pe care l-a avut în industria muzicală i-au adus lui Florin Salam numeroase câștiguri financiare, fiind considerat unul dintre cei mai bogați cântăreți de manele de la noi din țară, al cărui onorariu se ridică la peste 20.000 de euro.

Eu nu am strâns bani niciodată, în schimb am avut mereu tot ce am vrut. Sunt omul care nu țin cont. Dacă un sacou costă 100.000 și îl vreau, eu trimit și dau 100.000 pe un sacou. Așa îmi e inima formată. Nu trăiesc 200 de vieți, trăiesc una și vreau să trăiesc la un nivel cum nici milionarii nu trăiesc. Vreau să am ambiție mai tare decât ei. Prin asta sunt mai bogat decât ei. Ei au bani, dar nu au ambiție ca a mea .”, a spus Florin Salam în emisiunea lui Denise Rifai.

Cu toate acestea, însă, ajuns la vârsta de 43 de ani, după o viață întreabă în care a cântat la mii de evenimente și a pierdut nopți întregi de somn, artistul s-a confruntat de-a lungul timpului cu numeroase probleme de sănătate, care i-au pus cariera în pericol.

Chiar dacă a fost nevoit să își anuleze anumite evenimente din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, Florin Salam nu vrea sub nicio formă să renunțe la cântat și are de gând să-și continue cariera muzicală indiferent de situație.

Nu vreau să renunț niciodată. Dacă nu, o să vină o perioadă probabil când nu voi mai merge la evenimente private…O să fac în așa fel încât să cânt la  spectacole pentru oamenii care ascultă muzica mea. Pe stadioane, pot să adun o sută, două sute de mii de oameni. O să trecem la alt nivel. Dar deocamdată nu mi-am găsit niște oameni care să se ocupe de asta… ”,  a spus Florin Salam.

Florin Salam, despre cea mai grea perioadă din viața lui

Citește și: "Ferească Dumnezeu! Nu îndemn pe nimeni!" Cum a reușit Florin Salam să treacă peste moartea primei sale soții

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Florin Salam
Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere sentimental, Florin Salam a trecut prin cea mai grea perioadă din viața lui atunci când prima sa soție, Ștefania, s-a stins din viață în anul 2009, după ce a pierdut lupta cu o ciroză hepatică.

Cei doi se cunoșteau încă din copilărie, au devenit în 2000, atunci când a venit pe lume Betty Salam, și 2004, odată cu venirea pe lume a lui Dani, iar în 2007 au decis să facă nunta.

Astfel, Florin Salam a fost nevoit să treacă peste decesul soției sale și să se mențină puternic de dragul copiilor săi, care au rămas la o vârstă fragedă fără mamă.

La cât de mult o iubeam pe fata asta, mă gândeam eu cum o să mai trăiesc când eu realizam că ea nu mai e... Faptul că reușesc să trăiesc în continuare fără ea clar e puterea de la Dumnezeu pe care ți-o dă atunci când ai nevoie… Chiar aveam nevoie de ea si o meritam că mai erau și copiii… Câteodată, moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi atât de ușor .”, a declarat Florin Salam.

Câțiva ani mai târziu, artistul a cunoscut-o pe Roxana Dobre și a reușit să își refacă viață alături de ea. După 8 ani de relație, cei doi s-au hotărât să se căsătorească.

Florin Salam și Roxana Dobre au împreună 3 copii, două fetițe și un băiat. 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Gabriel Cotabiță. „O să cânt până nu mai respir!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies