Cine este Jojo (Cătălina Grama). „De acolo a început cariera mea”

Cine este Jojo (Cătălina Grama). „De acolo a început cariera mea”
Cine este Jojo (Cătălina Grama). „De acolo a început cariera mea”

Cătălina Grama, sub numele de scenă Jojo, în vârstă de 41 de ani, este actriță, cunoscută ca vedetă de televiziune și cântăreață. A apărut în nenumărate piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate, care aveau ca scop amuzamentul.

Cătălina Grama este foarte cunoscută și apreciată de fanii săi, deoarece de-a lungul carierei sale a reușit să își creeze o imagine foarte bună, datorită carismei și sincerității de care a dat dovadă pe parcurs. Ea a povestit, în cadrul unui podcast, despre începutul ei în carieră, dar și despre cum a luat viață pseudonimul Jojo.

Jojo are vârsta de 41 de ani și s-a născut pe data de 22 aprilie 1981.

Ea este căsătorită cu Paul Ipate din anul 2014 și au o relație fericită. A luat lecții de canto și a studiat actoria, absolvind, în anul 2004, Facultatea de Teatru și Film din cadrul unei universități private.

Cu cine a mai fost căsătoriă Jojo

Cătălina Grama nu a avut mereu o viață liniștită, ea s-a luptat foarte mult în instanță cu bărbatul care i-a dăruit primul copil, Ionuț.

A fost ținta unor gesturi de ale lui, în încercarea de a trece peste lege, iar procesul a durat ani de zile, doar pentru un singur lucru, pensia alimentară pentru copilul lor.

În anul 2021 după ce au devenit părinți, lucrurile dintre ei nu au mai mers atât de bine, iar la un an distanță s-au despărțit, iar următorii doi ani s-au văzut doar în sala de judecată. 

Cați copii are Jojo

Jojo are doi copii, Achim, din căsnicia cu fostul soț, Ionuț și Zora Maria, pe care o are cu actualul soț, Paul Ipate. Micuții se înțeleg foarte bine și ea se poate declara o mamă și o femeie fericită din toate punctele de vedere, deoarece pe plan personal o duce exact așa cum și-a dorit, iar pe plan profesional toate lucrurile merg de minune.

Cu cine este căsătorită Jojo

În anul 2014, după ce s-a terminat povestea dintre ea și Ionuț, a început o relație frumoasă cu Paul Ipate cu care are o fetiță. Ea este mama unui băiețel, în vârstă de 11 ani pe nume Achim și o fetiță, în vârstă de 6 ani, pe nume Zora Maria. Micuții se înțeleg foarte bine, în ciuda diferenței de vârstă.

În prezent este foarte fericită cu partenerul ei de viață și se consideră o femeie împlinită.

Citeste si: „Îmi vine să şi plâng acum.” Monica Anghel, mărturisiri în lacrimi despre mama ei

Cine este Jojo
Cine este Jojo[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Actorul Paul Ipate, hărțuit pe rețelele de socializare. Cum a reacționat Jojo

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cătălina Grama, despre cum a luat naștere pseudonimul Jojo

Cătălina Grama, a povestit, în cadrul unui podcast, despre cariera sa artistică muzicală și despre cum a luat naștere pseudonimul Jojo. Ea a mărturisit că primul ei agent i-a spus așa, deoarece citea acea revistă, iar în perioada aceea mai exista o Cătălina, iar ea a trebuit să preia alt nume.

,,Primul meu agent, de-a lungul carierei mele artistice muzicale, mi-a spus Jojo, la un moment dat, pentru ca citeam revista asta, si in perioada aceea canta Cătălina Toma, care era super faina, si nu puteam sa fim doua Cătăline pe scena, așa ca eu a trebuit sa fiu Jojo, si așa am rămas”, a spus actrița.

Cătălina Grama  a povestit că la vârsta de 14 ani și jumătate a început un curs de fotomodel, iar acolo a fost dusă de către unchiul ei. Cu toate că mama ei nu a fost de acord, deoarece era încă în floarea vârstei și era la liceu, unchiul său și-a dorit foarte mult.

„Asta se întâmpla in anul 1998, când mi-am început cariera muzicala, dar de la 14 ani si jumătate am început cu un curs de fotomodel. S-a făcut acest casting, unde m-a dus unchiul meu, mama a spus ca nu îmi trebuie așa ceva, deoarece abia intrasem la liceu, dar unchiul meu a vrut foarte mult. Am luat, cum au luat toate, cursurile erau plătite, era culmea sa nu le iei si am ajuns la concluzia ca eram prea grasa, am ținut-o cura de slăbire de doua săptămâni, care m-a pus in cap, am căzut pe scări la liceu, m-am rostogolit, si cam asta a fost cu scurta mea cariera de fotomodel”, a mai declarat artista.

Citeste si: „Pot să trăiesc fără! Nu aș pune gura”. Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte. Ce diete ține frumoasa actriță

Cine este Jojo
Cine este Jojo[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, îndrăgitele vedete ale noului serial de comedie urbană “Strada Speranței”, mărturisiri în platoul Știrilor Kanal D

Cum și-a început Cătălina Grama cariera

Cătălina Grama și-a început cariera, după ce la vârsta de 15 ani a participat la concursul de final de an, de la cursul pe care îl urma, fără să fie invitată, iar acolo a fost observată și a ajuns să participe la mai multe emisiuni, care ulterior, au fost date pe TV și văzute de toți cei de acasă.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

,,De acolo a început, de fapt, cariera mea adevărata, deoarece m-am supărat atât de tare când au făcut spectacolul de final al cursurilor, al scolii, si nu au invitat si fotomodelele, adică noi, astea plătitoare, au invitat numai manechinele, care erau înalte, slabe, si s-a ținut acest spectacol la un hotel, iar eu m-am dus acolo neinvitata. Aveam 15 ani, m-am dus sa particip, am spus ca este discriminare si ca nu se poate ca din cauza înălțimii sa nu particip la prezentare”, a mai spus ea.

Cătălina Grama a fost o persoană cu foarte multă ambiție și a crezut până în ultima clipă că o să reușească, deoarece era foarte încrezătoare pe ceea ce știa să facă și foarte determinată, din acest motiv s-a dus la foarte multe castinguri, iar în cele din urmă a reușit.

„Am fost foarte ambițioasa si am spus ca daca reușesc, o sa reușesc pentru ceea ce știu sa fac, si atunci trebuia sa fiu determinata, de asta m-am dus si la prezentare, si la castinguri, si in cele din urma am reușit. Multi ani de zile, pana a-i întâlni pe colegii mei, într-un proiect, multi oameni mi-au spus, ca nu sunt atât de talentata, ca nu sunt atât de sexi, era important si pe vremea aia cum vad ca e si pe vremea asta, ca nu am ce îmi trebuie, ca nu am datele necesare. M-am ținut atât de tare si uite ca am ajuns unde trebuie pana la urma”, a mai declarat actrița.

Cătălina Grama a mai povestit că în momentul în care a apărut valul cu bloggeri și Instagram ea lucra într-un trust TV și făcea emisiuni, seriale, filme, teatru, iar la un moment dat, agenta ei i-a spus că trebuie să meargă să vadă un fenomen și s-a dus la o întâlnire a bloggeritelor, unde nu i-a venit să creadă ce se întâmplă, deoarece acele fete nu se ocupau cu nimic.

„Când a venit prima oara valul acesta cu bologgeri si Instagram, eu lucram într-un trust TV, si făceam emisiune, seriale, film, teatru, iar la un moment dat, agenta mea mi-a spus ca trebuie sa merg sa vad un fenomen. Si am mers la o întâlnire a bloggeritelor. Am ajuns acolo, stăteam pe un scaun si comentam cu Roxana, cu agenta mea, da ce meserie au fetele astea, niciuna. Ele fac niște poze, eu aveam multi ani in spate, unde am muncit foarte mult, si când am auzit ca ele fac nimic si ca asta va trebui sa fac si eu. Când am început sa fac prima oara, eu ma gândeam la încadraturi, si mergeam la birou si totul nu era bine, fără cadre, fără scenariu, fără o ținta, si uite ca s a ajuns si la asta. Mie nu mi se părea greu sa vorbesc la un telefon, mie mi se părea penibil. Eu învățăm 7 mii de texte si scriam si conturam personaje si prezentam emisiuni si tu ma întrebi daca mi se pare greu sa vorbesc la un telefon”, a mai declarat Cătălina Grama.

Citeste si: Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”

Cine este Jojo
Cine este Jojo[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Femeia asta merită tot ce e mai rău pe lumea asta!” Scandal de proporții între Diana Dumitrescu și o vecină



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Pot să trăiesc fără! Nu aș pune gura”. Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte. Ce diete ține frumoasa actriță

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies