„E foarte ciudat” Cătălina Grama își schimbă numele de scenă. De ce vrea vedeta să scape de apelativul Jojo

catalina grama
Cătălina Grama

În urmă cu ceva timp, artista Cătălina Grama a devenit cunoscută sub numele de Jojo. Din acel moment, toată lumea o știa sub acest pseudonim. În prezent, vedeta nu mai este mulțumită de acest apelativ, pe care nu îl mai consideră potrivit pentru ea.

Recent, Cătălina a explicat motivul pentru care vrea să își schimbe numele de scenă, renunțând la „Jojo”.

De ce renunță Cătălina Grama la apelativul „Jojo”

catalina grama si paul ipate
Jojo[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Pot să trăiesc fără! Nu aș pune gura”. Jojo, dezvăluiri despre secretul siluetei perfecte. Ce diete ține frumoasa actriță

În urmă cu 25 de ani, Cătălina a devenit cunoscută, sub pseudonimul Jojo.

Pe atunci, artista nu avea nicio problemă cu numele ei de scenă, însă anii au trecut și lucrurile s-au schimbat. Actrița consideră că ar fi potrivit ca oamenii să o strige după propriul ei nume, cel din buletin. La cei 41 de ani, Cătălina este de părere că nu mai este potrivit să i se spună Jojo. Se pare că vedeta avea această dorință de acum câțiva ani, însă lumea s-a obișnuit și majoritatea îi spun Jojo.

„Eu îmi doresc în secret de ani de zile să scap de ea, dar nu scap și atunci am trăit împreună mult și bine în toți anii ăștia. De ce? Pentru că ne maturizăm, pentru că depășim anumite etape, pentru că cumva acest pseudonim a fost mai degrabă potrivit perioadei mele în care cântam, în care eram puștoaică. E foarte ciudat. Când ai apelative ca Cher e fain, dar, pe bune, să-ți zică copiii din cartier „tanti Jojo” e ciudat.

Mie mi-au zis. Nu glumesc. Prefer să-mi zică „tanti Cătălina”, a explicat Cătălina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cătălina Grama, mamă, soție și actriță

jojo isi schimba numele
Cătălina Grama își schimbă numele de scenă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: 11 August 2022: Un nou episod al serilalului „Ma numesc Zuleya”

Artista are o viață împlinită, deoarece are succes atât pe plan profesional, cât și emoțional. Alături de Paul Ipate, cei doi au o familie fericită. Cei doi actori formează un cuplu de opt ani, povestea lor de dragoste mergând din ce în ce mai bine. Cătălina este mamă a doi copii, o fetiță pe nume Zora și un băiețel pe nume Achim, din prima sa căsnicie.

Cătălina Grama își mai dorește un copil

catalina grama jojo
Cătălina Grama [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

În urmă cu un an, Paul a mărturisit că soția lui își mai dorește un copil, însă el nu este de acord. Artistul a mărturisit că a făcut multe sacrificii pentru copii, renunțând uneori chiar și la proiecte profesionale, sau la vacanțe.

„Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii.”,

a povestit Paul Ipate.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sanda Argint a divorțat după doar un an de la nuntă: „Viața merge mai departe”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies