Ai vergeturi? Uite cateva solutii care ajuta la estomparea lor si-ti vor pregati pielea pentru plaja

Ai vergeturi? Uite cateva solutii care ajuta la estomparea lor si-ti vor pregati pielea pentru plaja
Ai vergeturi? Uite cateva solutii care ajuta la estomparea lor si-ti vor pregati pielea pentru plaja

Vergeturile sau liniile usor denivelate de pe maini, coapse, abdomen, fund sau sani pot fi estompate. Iata cateva solutii eficiente.

Sucul de lamaie este unul dintre cele mai eficiente remedii care ajuta la estomparea vergeturilor. Tot ce ai nevoie este o lamaie pe care sa o tai in doua si sa-ti masezi pielea afectata cu una dintre jumatati. Pentru rezultate pozitive, repeta procedeul de mai multe ori pe zi.

Uleiul de cocos este un alt remediu care poate fi folosit pentru reducerea vergeturilor. Acesta hidrateaza pielea in profunzime, estompand vergeturile.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Inainte de a-l aplica pe zonele afectate, incalzeste-ti putin si aplica-l pe piele, masand cu miscari circulare. Se lasa sa actioneze cel putin 30 de minute, dupa care se indeparteaza cu un prosop imbibat in lapte, daca este necesar.

Poti folosi si albusurile de la doua oua, pe care sa le bati bine pana cand se transforma in spuma.

Efectul lor benefic se datoreaza proteinelor pe care le contin. Albusurile se indeparteaza cu apa calduta doar dupa ce s-au uscat pe piele.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies