„Aici este spălătoria. Spălăm cu 2 mașini de spălat, cu uscător, călcător, tot ce trebuie pentru că avem 2 copii.” Andreea Bălan le-a făcut celor de acasă turul locuinței ei

„Aici este spălătoria. Spălăm cu 2 mașini de spălat, cu uscător, călcător, tot ce trebuie pentru că avem 2 copii.” Andreea Bălan le-a făcut celor de acasă turul locuinței ei
„Aici este spălătoria. Spălăm cu 2 mașini de spălat, cu uscător, călcător, tot ce trebuie pentru că avem 2 copii.” Andreea Bălan le-a făcut celor de acasă turul locuinței ei

Andreea Bălan continuă să ocupe un loc special în inimile românilor datorită popularității și afecțiunii pe care le stârnește.

În ciuda statutului său de vedetă, nu ezită să dezvăluie detalii din viața personală fanilor săi, cum ar fi recenta sa întâmplare când, întrebată pe stradă despre chirie, a dezvăluit că locuiește într-o casă proprie în București, estimată la aproximativ 850.000 de euro.

Citește și: „Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără.” Ce a declarat Andreea Bălan despre diferența de vârstă dintre ea și actualul său partener

Andreea Bălan le-a făcut celor de acasă turul locuinței ei

Desigur, a urmat un detaliat tur al casei, Andreea Bălan fiind înregistrată în timp ce detalia fiecare colțișor al locuinței sale.

„Nu plătesc chirie în București. Da (n.red.: Are casa ei). Ținând cont că e zona foarte bună, casa e foarte mare. În Pipera. Cred că în jur de 850.000.

Puțin vă arăt.”, a spus Andreea Bălan, la începutul clipului.

Casa Andreei Bălan are 340 metri pătrați

Înainte de a demara turul casei, Andreea Bălan a oferit o succintă prezentare a întregii locuințe. Vedeta a evidențiat faptul că spațiul se întinde pe 340 de metri pătrați, aflat pe un teren de 500 de metri, și a dezvăluit că dispune de numeroase camere, precum și 2 sau 3 locuri de parcare.

Deosebit de remarcabil a fost numărul de două intrări ale casei Andreei Bălan, iar vedeta a considerat esențial să împărtășească motivația din spatele acestei alegeri arhitecturale.

„A fost construită ca duplex inițial, dar acum este o casă mare”, a mai spus ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O altă surpriză a fost prezentată la intrarea în locuința Andreei Bălan, unde vedeta a prezentat o încăpere specială numită "spălătorie", dezvăluind astfel un aspect interesant din designul casei sale.

„Aici este spălătoria. Spălăm cu 2 mașini de spălat, cu uscător, călcător, tot ce trebuie pentru că avem 2 copii. Când suntem cu copii sunt multe lucruri de spălat.”, a spus Andreea Bălan.

Artista are un living foarte mare

Fără îndoială, livingul reprezintă unul dintre cele mai atrăgătoare spații din casa artistei, mândrindu-se cu o generoasă suprafață de 120 de metri pătrați, conform descrierii sale. De asemenea, un alt element surprinzător al locuinței Andreei Bălan care a captivat atenția fanilor este studioul de înregistrări.

„Aici e studioul de înregistrări.

Este făcut ca și studio de înregistrări, doar că nu avem aparatură, dar este antifonat ca și studio.”, a mai spus Andreea Bălan.

În aceeași ordine de idei, în locuința Andreei Bălan, spațiul de joacă dedicat fiicelor sale, Ella și Clara. Este o prezență importantă, cuprinzând nu mai puțin de două camere pentru jucării, conform spuselor vedetei.

 Totodată, în același videoclip, Andreea Bălan a evidențiat că locuința dispune de 5 băi și 2 dressing-uri.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O altă caracteristică remarcabilă din înregistrare a fost prezența numeroselor mingi de tenis în curtea casei vedetei. În momentul în care a fost abordată cu privire la acest aspect, Andreea Bălan a răspuns fără ezitare.

„Mai nou îmi place tenisul și îl practic.”, a fost comentariul blondinei,

Citește și: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit.” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„În codul ei, are două mariaje” Carmen Harra a făcut previziuni legate de relația Andreei Bălan cu Victor Cornea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies