„Am făcut milionul. L-am și cheltuit!” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

„Am făcut milionul. L-am și cheltuit!” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei
„Am făcut milionul. L-am și cheltuit!” Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

Andreea Bălan, o artistă foarte apreciată, a participat recent ca invitată la un podcast organizat de Jorge, un prieten apropiat de-al său. Acesta i-a oferit posibilitatea să discute despre experiențele din viața sa personală și profesională de peste 20 de ani în muzică.

Andreea Bălan este decisă să fie cât mai deschisă și sinceră, conform recentelor ei apariții online, în care a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă în viața personală. Unul dintre principalii factori de îngrijorare este procesul de custodie pentru cele două fiice ale sale, în care tatăl George Burcea este implicat.

Citește și: Jador a reacționat într-un mod neașteptat la un concert din Deva! Ce s-a întâmplat cu artistul la final de spectacol

Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei

Într-o atmosferă prietenoasă, Andreea Bălan a fost prezentă în cadrul podcast-ului organizat de Jorge, unde a împărtășit detalii despre viața sa personală și despre cariera muzicală de succes începută încă din adolescență.

Întrebată ce ar alege dintre un milion de euro sau dragostea vieții ei, artista a mărturisit că ar prefera să își găsească marea iubirii, deoarece banii i-a făcut deja.

„Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit. Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut”, a spus vedeta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei
Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei[Sursa foto: Facebook]

Luptă aprigă cu tatăl pentru fetițe

Artista a vorbit despre mai multe procese în care este implicată. Unul dintre procese este cel de custodie pentru copii, care s-a încheiat, dar există și un proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă care nu a dat rezultate și persoana respectivă cere în continuare custodie exclusivă, mai ales că tatăl copiilor s-a mutat în America.

De asemenea, există și un proces de calomnie deschis acum un an și jumătate.

Principalul interes al vedetei este să aibă grijă de copiii ei, însă custodia este importantă din punct de vedere logistic, pentru că tatăl copiilor locuiește în afara țării.

„Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie și pentru pensie alimentară, care s-a terminat. Am avut fondul și am făcut Apel la acel proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă, că nu s-a dat.

Iar eu cer în continuare cu custodia exclusivă, mai ales că el s-a mutat în America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusivă, pentru că toate deciziile sunt la mine, aici, și eu am grijă exclusiv de copii. El locuiește acolo, iar mie îmi trebuie hârtii și e complicat. Pe lângă acesta, mai există un proces de calomnie, pe care i l-am deschis eu lui pentru postările pe care le-a făcut acum mult timp.
Dar procesele acestea sunt deschise acum un an și jumătate. Dacă ar fi fost acum, nu le mai dădeam așa o importanță, dar odată ce au fost deschise, merg cu ele mai departe. Acum, la nivelul de înțelepciune la care sunt, nici nu mă gândesc la ele. Se ocupă avocații mei și ele merg în continuare, pentru că așa trebuie. Cu cât trece timpul, nu mă mai interesează acest subiect.
Ce mă interesează e să am grijă de fetițele mele, să le fie bine. Dar, într-adevăr, cel de custodie e important pentru că e vorba de logistică, el locuind acolo eu am nevoie de hârtii aici. Și acum Ella intră în clasa l, la școală. Acum e clasa 0 și e nevoie de hârtii, să fie aici, să semneze. Și el nu este”,
 a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei
Andreea Bălan a vorbit despre sumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Când să deschid ușa la casă, cineva în fața ușii mele.” Armin Nicoară a fost urmărit de un bărbat necunoscut, în miez de noapte. Ce discuție au purtat cei doi

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Regulile nu sunt făcute degeaba.” Andreea Marin, despre cum o crește pe Violeta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies