„Ajunsesem să iau un pumn de medicamente.” Steliana Sima, despre starea ei de sănătate, după ce nu a mai luat pastile

„Ajunsesem să iau un pumn de medicamente.” Steliana Sima, despre starea ei de sănătate, după ce nu a mai luat pastile
„Ajunsesem să iau un pumn de medicamente.” Steliana Sima, despre starea ei de sănătate, după ce nu a mai luat pastile

În urmă cu 2 ani, Steliana Sima a renunțat la medicamente și folosește metode alternative. Rezultatele se observă până și la analize.

Cântăreața a mărturisit că de doi ani de zile a renunțat să mai ia medicamente, în favoarea unei variante alternative care îi este cu mult mai benefică, iar dovadă sunt chiar analizele de rutină pe care Steliana Sima le face cu regularitate.

Citește și: “Nu cred.” Steliana Sima a izbucnit în lacrimi! Gestul emoționant făcut de soțul și fiul său

Steliana Sima a renunțat la medicamente în detrimentul altei metode

Aceasta a apelat la anumite metode de medicină alternativă, iar de doi ani a reușit să renunțe la medicamente. Steliana Sima a dezvăluit că înainte lua foarte multe pastile pentru menținere, însă de când a descoperit alte metode se simte cu mult mai bine și acest lucru este demonstrat și la analizele.

Vedeta, în vârstă de 58 de ani a descoperit holistica și medicina tradițională chinezească. Aceasta susține că și medicii se tratează prin astfel de metode și pentru ea, fiind artist, este foarte important să se mențină în formă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Nu voiam să mai iau medicamente.

Ajunsesem să iau un pumn de medicamente. Am descoperit o nouă lume. Când eu am ales să merg, mergeam de trei ori pe săptămână. Acum merg o dată. Când simți că ești bine cu tine, poți să mergi la întreținere când vrei tu. La două săptămâni, o lună, important e să înțelegi ce se întâmplă acolo. Mulți medici merg să se trateze. Eu zic că pentru un artist este foarte important să aibă grijă cum arată”, a
mărturisit Steliana Sima.

 Steliana Sima, despre starea ei de sănătate, după ce nu a mai luat pastile
Steliana Sima, despre starea ei de sănătate, după ce nu a mai luat pastile[Sursa foto: Instagram]

Ce este holistica și medicina tradițională chinezească

Faimoasa cântăreață de muzică populară a mărturisit că holistica și medicina tradițională chinezească acționează și asupra problemelor de sănătate, nu doar asupra efectelor acestora. În plus, ele funcționează pe bază de vibrații, mai exact organismul primește niște semnale.

Cântăreața a recunoscut că în cazul medicinii tradiționale chinezești a fost destul de sceptică la început, însă și-a dat seama repede cât de benefică este pentru corpul său.

Mai mult decât atât, artista a mărturisit că rezultatele se observă chiar și la analize.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Holistica tratează cauza problemei. Eu nu am făcut cursuri, doar merg și beneficiez de aceste terapii. Holistica merge și analizează echilibrul energetic. Te echilibrează. Noi așteptăm să simțim afecțiunea și iei pastilă ca să anulezi durerea. Procesul de degradare începe cu mult înainte până ce corpul îți dă semnalul. Nu mă pricep să descriu aparatul, dar funcționează pe fizică cuantică. Tratamentul constă în aceste frecvențe pe care corpul le primește.

Medicina Tao, ceea ce fac eu, e tot pe bază de vibrație. Sunt niște instrumente din lemn și cu un ciocănel mergi pe meridiane. Eu când am văzut că vine ciocănelul în jurul buricului și mă lovește în stomac, am fost reticentă. De fapt, nu e nicio problemă, merge pe meridiane și îți trimite vibrații în organism. Rezultatele sunt extraordinare. Glicemia, cu care eram la un pas să depășesc, să dau în diabet…acum sunt cu toate la normal, chiar acum două săptămâni de zile mi-am făcut analizele”, a mai spus interpreta de muzică populară.

 Steliana Sima, despre starea ei de sănătate, după ce nu a mai luat pastile
Steliana Sima, despre starea ei de sănătate, după ce nu a mai luat pastile[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare de lux! Are 70 de ani, dar uite cum arată! A fost sufletul petrecerii! FOTO EXCLUSIV!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu!" Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri despre Maria Ciobanu. Cine era solicitat la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies