Nicoleta Voica a dezvăluit cum pregătește pulpele de rață la cuptor.
Nicoleta Voica împarte cu urmăritorii săi destul de des rețetele delicioase pe care le pregătește pentru familie și explică pas cu pas ce trebuie făcut pentru ca totul să iasă ca la carte.
Cum pregătește Nicoleta Voica pulpele de rață la cuptor
Nicoleta Voica a început prin a pregăti cartofii și pulpele de rață la cuptor, pentru care are nevoie de doar câteva ingrediente. Aceasta dezvăluie și secretul pentru pulpele rumenite perfect.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
- Cartofi
- Pulpe rață
- Sare
- Piper
- Usturoi
- Lămâi
- Cimbru
- Rozmarin
- Ulei
„Vă propun o rețetă ușoară și gustoasă. Vreau să fac niște pulpe de rață, cu cartofi, cu usturoi și lămâie, la cuptor. Voi face și o varză călită, mi se pare că se potrivește. Într-o tavă voi pune cartofii pe care i-am tăiat în sferturi. Pun sare, piper, ulei, usturoi, cimbru, rozmarin, pun și un pahar cu apă caldă, 250 ml de apă, cât să acopere cartofii, să nu ajungă la carne. Am pregătit și vreo 10 căței de usturoi. Dacă nu aveți o tavă care să acopere totul, puneți folie de aluminiu. Punem totul la cuptor pentru o oră jumătate. Din jumătate în jumătate de oră luați zemă din tigaie și puneți peste pulpe pentru a nu ieși uscate. Ajută ca pulpele de rață să fie mai bronzate.”, a spus Nicoleta Voica.
Cum face Nicoleta Voica varza călită
Ingrediente:
- Ceapă
- Morcovi
- Pătrunjel
- Bulion
- Foi de dafin
- Varză
Pentru varza calită, Nicoleta Voica pune ceapa la călit, adaugă cuburile de morcovi, pune varza tăiată fâșii subțiri, ulei, pătrunjel și bulion, peste care pune și niște foi de dafin și lasă totul pe foc până când varza devine moale.