Alain Delon vrea să-şi eutanasieze câinele ca să moară împreună

Alain Delon vrea să-şi eutanasieze câinele ca să moară împreună
Alain Delon vrea să-şi eutanasieze câinele ca să moară împreună

Actorul francez Alain Delon a declarat la Thé ou café de pe France 2 că nu vrea onoruri funerare cum au primit Charles Aznavour sau Johnny Hallyday, în schimb grija actorului legată de moarte este să nu îşi lase câinele singur, preferând să îi moară în braţe cu ajutorul veterinarului.

Alain Delon a vorbit de mai multe ori pe parcursul acestui an despre moartea sa. Actorul, în vârstă de 83 de ani se arăta liniştit în ceea ce priveşte încetarea din viaţă: ¨un erou trebuie să ştie să moară. "O să-mi placă să mor, pentru că e un punct final”, spunea Alain Delon pentru publicaţia le Monde, în septembrie, potrivit Mediafax.

La emisiune, vedeta a adăugat: ¨Ce ştiu sigur e că nu o să-mi las câinele singur.

Dacă moare înaintea mea, ceea ce sper, nu o să-mi iau altul. Dacă mor înaintea lui, o să-i cer veterinarului să plecăm împreună”.

Delon a revenit şi asupra acuzaţiilor de violenţă împotriva fostei sale partenere, Rosalie Van Breemen, formulate de fiul său, Alain-Fabien Delon. ¨V-aţi purtat urât cu femeile?”, l-a întrebat moderatoarea Catherine Ceylac. ¨Mi s-a întâmplat de multe ori, de câteva ori, sunt sigur că da”, a răspuns actorul.

¨O palmă e un lucru macho? Da, am fost macho. Am şi primit palme, chiar de la femei”, a explicat Alain Delon.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

La ce vârstă a aflat fiica lui Teo că este adoptată? Cum a reacţionat micuţa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies