Alarmant! Vine vortexul polar pe 1 februarie! Sunt anunțate temperaturi de -48 de grade Celsius. Alertă pentru cetățeni

Alarmant! Vine vortexul polar pe 1 februarie! Sunt anunțate temperaturi de -48 de grade Celsius. Alertă pentru cetățeni
Alarmant! Vine vortexul polar pe 1 februarie! Sunt anunțate temperaturi de -48 de grade Celsius. Alertă pentru cetățeni

Veștile rele despre vreme nu par să dispară! Este anunțat un fenomen meteo, numit vortex polar, care va aduce o masă de aer foarte rece din regiunea Polului Nord.

Acest fenomen extrem va afecta mai multe zone. Începând cu 1 februarie temperaturile anunțate sunt de -48 de grade. Specialiștii îi avertizează pe cetățeni să fie pregătiți.

Citeste si: Îţi mai aduci aminte de Eva Kiss si melodia "Puterea dragostei"? Cum arată la 29 de ani de la plecarea din România

Deasupra celei mai mari părţi a Statelor Unite, începând cu Dakota şi traversând Noua Anglie, sunt așteptate furtuni de zăpadă și temperaturi minime istorice.

Brian Hurley, meteorolog în cadrul Serviciului Naţional de Meteorologie, avertizează: „Pentru cei care locuiesc în regiunea Cercului Polar, poate fi un fenomen obişnuit. Dar când ajunge la acest nivel, îţi poţi da seama că e ceva periculos”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vortexul polar aduce temperaturi de -48 de grade, de la 1 februarie

Meteorologii spun că „o masă de aer rece ce poate pune viaţa în pericol”. De pe 1 februarie valorile termice care ar putea fi cuprinse miercuri între -43 grade Celsius şi -48 grade Celsius în regiunea nordică a statului.

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, decolteu de infarct în emisiune! Blonda de 20 de ani a apărut cu o bustieră minusculă și o fustă scurtă!

Aproape 2.300 de zboruri au fost anulate, iar alte 11.800 au avut întârzieri începând de luni seară, în principal din cauza furtunii.

Guvernatorul statului american Illinois, J.B. Pritzker a prezentat luni, 28 ianuarie, un plan pentru situaţii de urgenţă. El a transmis că vortexul polar va aduce un front de aer rece şi rafale de vânt în aproape toate regiunile din SUA. De asemenea a anunțat cetățenii că temperaturile vor fi extrem de scăzute.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Îţi mai aduci aminte de Eva Kiss si melodia "Puterea dragostei"? Cum arată la 29 de ani de la plecarea din România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies