Albert, eliminat din Casa Iubirii, oferă primele declarații! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Natalia: „Asta a fost răzbunare. Toată lumea știe”

Albert, eliminat din Casa Iubirii, oferă primele declarații!
Albert, eliminat din Casa Iubirii, oferă primele declarații!

Fostul concurent de la emisiunea matrimonială a vorbit despre tot ceea ce s-a întâmplat între el și Natalia, dar și despre motivul real pentru care a fost eliminat.

După ce a fost eliminat din Casa iubirii, Albert Oprea a oferit și primele declarații despre momentele tensionate care au avut loc între el și Natalia. Tânăra i-a adus o serie de acuzații, la care bărbatul a răspuns abia acum. Ce s-a întâmplat, de fapt, în timp ce concura pentru marele premiu.

Citeste si: Casa Iubirii- Kinga, la un pas să îl lovească pe Radu. Ce a determinat-o pe concurentă să recurgă la gestul extrem

Albert, dezvăluiri surprinzătoare despre Natalia

Fostul concurent este de părere că fetele din casă l-au votat spre eliminare din cauza acuzațiilor Nataliei, sigura alături de el fiind Kinga. De asemenea, Albert a vorbit și despre cuplul format din Larisa și Ionuț, dar și despre Bianca, pe care o crede falsă în relația cu Adrian.

Conflictul dintre Albert și Natalia a început după ce s-au întâlnit, atunci când fata l-a acuzat că ar fi inițiat o serie de atingeri nepermise.

Fostul concurent neagă aceste lucruri și dezvăluie motivul real pentru care a fost eliminat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Natalia s-a răzbunat. Asta a fost răzbunare. Toată lumea știe asta. Eu nu sunt vreo persoană publică, doar un băiat simplu care a vrut să participe la emisiunea asta și să se bucure de ea, eu nu sunt făcut pentru ce vor fetele astea, eu cred că pot mai mult de atât.

Să stau prin scandaluri să ajung vedetă? Nu îmi trebuie așa ceva. Nici nu îi voi da apă la moară. Eu o respect în continuare, să-i dea Dumnezeu sănătate, să fie câștigătoare, că asta își dorește, să își găsească iubirea vieții ei. Eu nu îi port pică, nu am de ce să fiu supărat, pentru că ăsta e nivelul.", a declarat Albert.

Citeste si: Andreea Mantea are din nou probleme de sănătate: „Nu vă arăt mai mult, că vă speriați”

Albert, eliminat din Casa Iubirii, oferă primele declarații!
Albert, eliminat din Casa Iubirii, oferă primele declarații![Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Albert: „Unii oameni au niște gânduri foarte meschine”

După ce s-au cunoscut, fanii emisiunii de la Kanal D au crezut că între ei se va lega o frumoasă poveste de dragoste, însă timpul a dovedit contrariul. Albert Oprea și-a deschis sufletul și a povestit cum era relația lor la început, dar și ce impresie are acum, după toate discuțiile.

„Natalia mi s-a părut cea mai drăguțică din casa aia, mi s-a părut cea mai pe stilul meu.

Nu pot să zic că eram foarte îndrăgostit sau ceva, dar am vrut să o cunosc, pentru că la urma urmei despre asta este vorba. Unii oameni au niște gânduri foarte meschine, probabil că asta e cartea pe care ei și-o joacă pentru celebritate, iar eu nu vreau să fac parte din asta.", a mărturisit Albert, în platoul WOWbiz.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies