Albert Oprea, probleme de sănătate după Survivor România. Ce părere are Războinicul despre foștii colegi

albert oprea probleme de sanatate
Albert Oprea are probleme de sănătate după Survivor România

Războinicul Albert Oprea are probleme de sănătate după competiția Survivor România.

Albert Oprea a părăsit competiția Survivor România cu o săptămână înainte de marea finală. În urma voturilor publicului, Războinicul a trebuit să plece acasă și să lase în urmă amintirile din Republica Dominicană. Cu toate acestea, concurentul nu va uita așa ușor clipele petrecute alături de colegii lui, dat fiind faptul că s-a ales și cu câteva probleme de sănătate.

Albert Oprea, probleme de sănătate după Survivor România

Chiar dacă a fost accidenttat pe traseu, Albert Oprea a dat întotdeauna tot ce-a avut mai bun pentru a duce numele echipei sale mai departe în competiția Survivor România.

Cu toate acestea, drumul Războinicul în acest show s-a încheiat cu o săptămână înainte de marea finală, episod așteptat de toți telespectatorii.

Citeste si: Andrei Ciobanu si Marilena de la Survivor formează un cuplu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„În ultimele 2-3 săptămâni m-a ajuns și pe mine oboseala, dar motivat am fost mai mult ca niciodată. Îmi doream foarte mult să ajung în punctul ăsta. Nu vreau să sune că mă plâng, chiar am probleme la genunchiul stâng și la gleznă, dar nu am spus. Așa trebuie să se comporte un survivor, să nu se plângă. 

albert oprea probleme medicale
Albert Oprea vorbește despre colegii din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

„Am avut niște stări, nu am spus nici treaba asta, erau niște stări de greață foarte urâte la ultimul joc.

Am mâncat ceva. Ideea e că asta este, nu am ce să fac. Sunt ofticat că am ajuns atât de aproape și m-am înecat la mal. Recunosc, de când am avut accidentarea la gleznă, am avut un mic disconfort, nu știu dacă s-a văzut pe traseu, dar am dat tot ce am avut eu mai bun, asta nu îmi pot reproșa", a declarat Albert Oprea.

Albert Oprea nu se vedea eliminat din competiția Survivor România și încă se gândește la colegii lui din Republica Dominicană.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Elena Marin s-a accidentat pe ultima sută de metri la Survivor România. Cum arăta Faimoasa când a intrat în competiția din Republica Dominicană

„Și aseară în consiliu i-am spus, eu tot am ținut la ea (n.r- la Maria) și am avut o urmă de regret. Mă atașez foarte greu de oameni, dar și când o fac, dau tot sufletul. O să vorbesc tot la momentul potrivit. Nu mă simt în stare să vorbesc acum despre ce a fost cu Maria.

„O să spun tot, nu doar despre Maria, despre fiecare în parte.

O să spun și eu adevărul. Nu am puterea să vorbesc despre treburile astea. O să spun tot ce a fost adevărat. Mă refer la partea de început aici", a mărturisit fostul Războinic.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Sebastian Chitoșcă și soția lui, Alexandra, dezvăluiri despre viața de cuplu și despre competiția Survivor România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies