Albertina Ionescu, dezvăluiri despre viața amoroasă! Cine este viitorul soț al vedetei

Albertina Ionescu, pregătită să se căsătorească!
Albertina Ionescu, pregătită să se căsătorească!

Prezentatoarea TV se pregătește de nuntă! Cine este bărbatul alături care își dorește să pășească în fața altarului?

Albertina Ionescu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune de la noi din țară, se află într-o relație cu partenerul ei de mai bine de doi ani. Cei doi urmează să facă marele pas, spre bucuria tuturor, eveniment depere care vedeta a vorbit foarte deschis și sincer.

Citeste si: Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit într-un cadru de vis: „Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită”

Albertina Ionescu, pregătită să se căsătorească!
Albertina Ionescu, pregătită să se căsătorească![Sursa foto: Instagram]

Albertina Ionescu, pregătită să se căsătorească cu alesul inimii sale

Prezentatoarea TV a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat recent, că iubitul ei este un adevărat gentleman. Bărbatul este, după spusele ei, foarte matur, responsabil, inteligent și, bineînțeles, plin de umor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare”, a spus Albertina pentru elle.ro.

Citeste si: Fiul soției lui Ilie Năstase se căsătorește! Câte persoane sunt invitate la marele eveniment

Albertina Ionescu, pregătită să se căsătorească!
Albertina Ionescu, pregătită să se căsătorească![Sursa foto: Instagram]

Cine este Constantin, iubitul prezentatoarei TV

Constantin Opriș lucrează, de mai bine de opt ani, în televiziune, fiind în acest moment prezentatorul unei emisiuni. La fel ca partenera lui de viață, și el are doar cuvinte de laudă despre Albertina.

Bărbatul o consideră puternică și foarte atentă, drept pentru care îl și face să ofere mereu doar ceea este mai bun din el.

„Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac.

Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru, a spus Constantin Opriș pentru sursa citată.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cât este darul la botez, în anul 2022

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies