„Alegem în turmă!” Adina Buzatu a vorbit despre ce o enervează cel mai tare la un bărbat

„Alegem în turmă!” Adina Buzatu a vorbit despre ce o enervează cel mai tare la un bărbat
„Alegem în turmă!” Adina Buzatu a vorbit despre ce o enervează cel mai tare la un bărbat

Adina Buzatu este deranjată în mod deosebit de un anumit lucru la bărbați, ceea ce o irită profund.

Adina Buzatu critică bărbații care fac o anumită greșeală în ceea ce privește vestimentația și le oferă sfaturi valoroase. Ea ne învață ce culori și printuri sunt la modă în vara aceasta, și ne oferă ghidul corect pentru alegerea pieselor vestimentare și a celor care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui domn.

Citește și: Care sunt alimentele pe care le putem mânca seara. Mâncăruri pentru cină care ajută la reducerea stresului și îmbunătățirea somnului

Ce o enervează pe Adina Buzatu

În cadrul unui interviu, cea mai cunoscută stilistă a bărbaților din România a dezvăluit care este detaliul care o irită cel mai tare. Domnilor li se recomandă să evite această greșeală vestimentară.

„Nu suport obsesia exagerată pentru logo-uri, logomania. Obsesia de a cumpăra pentru a primi validarea celorlalți. Să știe toată lumea că ne-am luat haine de la un anumit brand, deci facem parte dintr-o anumită pătură socială.

Mă scoate din sărite pentru că în realitate depersonalizează. În realitate ne face să ne pierdem autenticitatea, originalitatea. Ne face să alegem în turmă. Doar pentru că turma alege un brand, îl alegem și noi și acest lucru ne face să ne simțim validați”, a declarat Adina Buzatu pentru FANATIK.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Adina Buzatu a vorbit despre ce o enervează cel mai tare la un bărbat
Adina Buzatu a vorbit despre ce o enervează cel mai tare la un bărbat[Sursa foto: Facebook]

Ce culori ar trebui să aleagă domnii vara aceasta

Pe măsură ce se apropie sezonul estival, mulți oameni își doresc să își actualizeze garderoba. Însă, atunci când vine vorba de alegerea culorilor, lucrurile pot fi complicate. Adina Buzatu ne oferă sfaturi prețioase cu privire la culorile care sunt în tendințe în această vară și cum pot fi potrivite în mod corespunzător.

„Mai mult ca oricând, anul acesta avem o libertate extraordinară de a alege culorile. Puteți purta de la alb, bleumarin, combinația clasică de vară, până la pasteluri, culori vibrante. Se poartă și printuri sau uni, ținute monocrome sau ușor mai aglomerate. Și vara aceasta se poartă multe culori. În general, dacă învățăm să ne construim un stil personal, care ne caracterizează, putem să păstrăm o constanță.Nu

trebuie să ne reînnoim garderoba de fiecare dată când se schimbă sezonul. Doar să adăugăm noutăți în funcție de ce ni se potrivește din tendințele anului respectiv”, a adăugat Adina Buzatu.

Adina Buzatu a vorbit despre ce o enervează cel mai tare la un bărbat
Adina Buzatu a vorbit despre ce o enervează cel mai tare la un bărbat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Cătălin Botezatu. ”Eram tras de perciuni până de-abia mă puteam ridica pe vârfuri.”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu.” Ana Baniciu a vorbit despre cea mai mare frică a ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies