Alessandra Stoicescu a ajuns cu fetița la spital: „Părinții, terminați”

Alessandra Stoicescu a ajuns cu fetița la spital: „Părinții, terminați”
Alessandra Stoicescu a ajuns cu fetița la spital: „Părinții, terminați”

Prezentatoarea TV a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Alessandra Stoicescu a ajuns cu fetița la spital, la doar o lună după ce a devenit mamă. Din fericire, micuța este bine, iar vizita la spital a fost pentru a efectua niște ecografii obligatorii.

Prezentatoarea TV a explicat pe pagina sa de socializare motivul vizitei „Totul este perfect! Am făcut ecografiile de cord, sold și transfontanelar, obligatorii la o luna după nastere! Copilul a dormit, medicii au fost grijulii și iubitori! Părinții, terminati de emoții", a scris Alessandra Stoicescu.

Prezentatoarea TV a aşteptat cu emoție momentul în care să îşi ducă fiica acasă. Alessandra Stoicescu nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul interviului din ziua externării din maternitate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Mămica e mută de emoţie! Nu-mi găsesc cuvintele.

Atâta emoţie şi atât fericire am de trei zile că mă apucă plânsul. Azi plecăm acasă cu fetiţa noastră. Are cercei de aseară.(...) Am venit cu emoţii uriaşe. Este o sarcină pe care mi-am dorit-o mult. Am aflat de ea de Crăciun. Din acel moment a început... Sarcina a fost una uşoară. Doar ultima perioadă. Fetiţa avea cordonul ombiligal de trei ori în jurul gâtului. Am făcut monitorizare zi de zi.
Ne uităm amândoi la ea şi lăcrimăm"
, a spus Alessandra Stoicescu în ziua în care a ieșit cu micuța din spital.

Citeste si: Ioana Ginghină și-a pus botox și a pozat sexy! Imaginea care i-a lăsat fără aer pe admiratorii actriței

Citeste si: Iulia Albu a fost umilită! Vedeta a povestit tot!

Citeste si: Unde au fugit Gabi Cristea și Tavi Clonda imediat după nuntă! Lună de miere atipică pentru cele două vedete!

Citeste si: Unde au fugit Gabi Cristea și Tavi Clonda imediat după nuntă! Lună de miere atipică pentru cele două vedete!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies