Alex Bobicioiu, declarații tranșante despre Alex Zănoagă: „Să își vadă de viața lui”

Simina Loica iubit
Simina Loica se iubește cu Alex Bobicioiu

Ce spune Alex Bobicioiu despre meciul pe care îl va avea cu Alex Zănoagă. Fostul concurent de la Puterea dragostei abia așteaptă momentul.

Peste numai o lună, Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă urmează să se întâlnească î ring, iar conflictul dintre cei doi rivali ia proporții.

Invitat în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, iubitul Siminei Loica s-a dezlănțuit și a oferit mai multe detalii despre situația actuală dintre el și fosta concurentă de la Puterea dragostei, precum și despre lupta din cușcă de pe 27 septembrie.
Potrivit lui Alex Bobicioiu, Alex Zănoagă nu va prinde finalul partidei, deoarece acesta crede că îl va învinge încă din primele partide.

De mai multe luni, Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă se află într-un război deschis, după ce Simina Loica a anunțat că divorțează. La scurt timp, s-a aflat că tânăra s-a cuplat cu Alex Bobicioiu și că se pregătesc să se mute împreună. Mai mult decât atât, fiul Siminei, este extrem de apropiat de Bobicioiu, iar acest lucru l-a scos din minți pe Alex Zănoagă, care nu concepe ca băiatul său să îi spună altui bărbat „tată”.

Citeste si: „M-aș vedea căsătorit”. Alexandru Bobicioiu, mărturisiri despre relația cu Simina

Simina Loica
Simina Loica si Alex Bobicioiu nu se mai ascund[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, imagini din noua casă, alături de Alex Bobicioiu: „Mă simt în siguranță”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Alex Bobicioiu este foarte motivat și are mare încredere că va ieși câștigător în acest meci, iar Simina îl va ține în brațe pe el și nu pe Alex Zănoagă, cu care ea nu vrea să mai aibă nimic de a face.

Sunt foarte motivat și încrezător, știu care va fi rezultatul meciului. Din ce am văzut antrenamentele lui și cum arată, nu văd cum mi-ar rupe capul, așa cum spune.

Nu știu cum îl ajută acele picioare, că zici că sunt atârnate de uscătorul de rufe.

Sunt puțin nervos, pentru că mă așteptam să fie matur, un copil te schimbă, dar el se pare că nu știe ce e aia inteligență. A crezut că fiind cu Simina care e mai mare, mai învață și el ceva, dar tot un copil a rămas. Și când o sună pe Simina, vorbește prost de mine.

Să își vadă de viața lui, să vorbească doar cu copilul lui. Încă este gelos, invidios, ofticos.

Până la urmă să fie, că eu sunt cu ea, cu ea voi rămâne. Nu mai vreau să vorbesc despre copilul lui, deși eu m-am jucat, l-am iubit și îl iubesc pe Dominic, iar el ar trebui să fie fericit că iubitul Siminei știe să se comporte frumos.

", a declarat Alex Bobicioiu în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu” de pe canalul de YouTube WOWnews.

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pe cine va susține Simina Loica: pe încă soțul ei, Alex Zănoagă, ori pe Alex Bobicioiu

Alex Bobicioiu și Simina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar acum cei doi așteaptă ca tânăra să încheie divorțul și să își vadă de viață mai departe.

Citeste si: „Am fost leșinată”. Simina Loica, probleme de sănătate chiar de ziua ei. Ce a pățit iubita lui Alex Bobicioiu

Simina Loica iubit
Simina Loica si Alex Bobicioiu sunt impreuna de cateva luni[Sursa foto: Instagram]

La finalul meciului, ea ar trebui să vină la mine. Așa mi se pare normal. Ea să mă aștepte la cușcă. Eu o am mereu în minte și sufletul meu, mi-aș dori să văd cum îmi face galerie. Nu contează că Zănoagă este tatăl copilului ei, eu sunt actualul, în sufletul ei acum. Dacă nu ar face galerie, m-aș supăra puțin și prin asta ea ar cădea mai jos.", a mărturisit Alex Bobicioiu, în interviul integral de pe canalul de YouTube WOWnews.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum mănâncă Rocsana Marcu rasolul în centrul Dubaiului? "Mmm, nu există ceva mai bun decât atât!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies