Alex Bobicioiu se întoarce la Puterea Dragostei pentru Ella, însă a petrecut de Revelion în brațele altei concurente

Alex Bobicioiu se întoarce la Puterea Dragostei pentru Ella, însă a petrecut de Revelion în brațele altei concurente
Alex Bobicioiu se întoarce la Puterea Dragostei pentru Ella, însă a petrecut de Revelion în brațele altei concurente

Încă din primele zile ale anului a apărut zvonul că Alex Bobicioiu se întoarce în casa Puterea Dragostei.

 

Zvonul a fost alimentat de o poză cu Bobicioiu din casă, dar și de declarațiile lui conform cărora îi place de una din fetele aflate acum la Puterea Dragostei. Este vorba despre Ella.

Fostul concurent, care în primul sezon a avut o relație de scurtă durată cu Bianca Comănici, a mărturisit că a pus ochii pe o fată din emisiune:  "Îmi place o fată din casă, aș vrea să intru pentru ea", a spus inițial Alex Bobicioiu, iar apoi a făcut comentarii despre Ella, dând de înțeles

că aceasta este concurenta pe care el o place.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

"Părerea mea despre Ella? Hmmmm. O părere destul de bună. Aș intra în casă pentru ea. E o fată foarte frumoasă și inteligentă și liniștită", a declarat Alex Bobicioiu.

Citeste si: Un concurent de la Puterea dragostei a recunoscut că este TATĂ! Cum s-a dat de gol

Citeste si: Cu ce se ocupă Simona de la Puterea Dragostei? Tânăra are o mulţime de contracte de imagine!

Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei, apropiat de Simona?

Cu toate aceste declarații despre Ella, Alex Bobicioiu a petrecut Revelionul alături de alte fete, de una în mod special. Cel puțin așa s-a văzut din imaginile apărute de la petrecerile de sfârșit de an ale concurenților de la Puterea Dragostei.

Bobicioiu și alți foști sau actuali concurenți de la Puterea Dragostei au fost împreună la munte, unde au făcut și Revelionul. Se pare că Bobicioiu a fost extrem de apropiat de Simona, imaginile cu aceștia alături fiind făcute publice de o altă concurentă.

Nu este prima data când se vorbește despre o apropiere dintre Simona și Bobicioiu. A fost o perioadă și în casă în care cei doi au părut că se plac, însă după ce au părărsit show-ul, ei au fost văzuți împreună în mai multe ocazii, chiar dacă de fiecare data au

spus că sunt doar prieteni buni.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum arăta Manuela de la Puterea dragostei în adolecență! Concurenta este de nerecunoscut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies