Alex Oianu de la Puterea dragostei a devenit tată pentru prima dată! Primele imagini cu bebelușul

Alex Oianu de la Puterea dragostei
Alex Oianu de la Puterea dragostei a devenit tata

Alex Oianu trăiește cele mai frumoase momente din viața sa și a decis să împărtășească acest moment cu cei care îl urmăresc.

Bucurie mare pentru Alex Oianu, fostul concurent de la Puterea dragostei! La doar câteva luni după ce a anunțat că va deveni tată pentru prima oară, fostul iubit al Biancăi Comănici și-a strâns bebelușul în brațe! Tânărul se poate declara cel mai fericit bărbat din lume!

Fostul concurent de la Puterea dragostei a avut parte de o relație destul de complicată cu Bianca Comănici, însă după ce a ieșit din casă, Alex Oianu a cunoscut-o pe mama copilului său, pe care o cheamă Maria, alături de care a început o relație extrem de

frumoasă.

După puțin timp, fostul concurent de la Puterea dragostei și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe Maria. Momentul cererii în căsătorie a fost filmat, iar la momentul respectiv, toată lumea s-a bucurat pentru cei doi.

Iar surprizele nu s-au încheiat pentru familia și prietenii celor doi, care au aflat și că vor fi părinți.



Alex Oianu și Maria au așteptat cu nerăbdare să își strângă bebelușul în brațe, iar acest moment atât de frumos pentru fiecare cuplu a venit!

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei s-a logodit: „O iubesc”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fostul concurent de la Puterea dragostei a postat prima imagine cu bebelușul, alături de un mesaj care i-a emoționat pe toți cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

„Băiețelul meu 💙🍯”, a scris Alex Oianu în dreptul fotografiei în care îi sărută un picior bebelușului său.

Citeste si: Marinescu, critici dure la adresa lui Radu, câștigătorul sezonului 4 Puterea Dragostei: „Jignește și efectiv el a stricat tot sezonul!”

Soția lui Alex Oianu a nascut
Soția lui Alex Oianu a nascut un baietel[Sursa foto: Instagram]

Alex Oianu, felicitat de foștii colegi

 

Larisa, fosta colegă de competiție, a văzut imaginea emoționantă și l-a felicitat pe Alex.

„Felicitari🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Dumnezeu sa va binecuvânteze ❤️”, a scris fosta logodnică a lui Adrian Iancu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Iancu Sterp, dezvăluiri despre situația lui Beni! Ce se întâmplă cu adolescentul după ce mama lui a făcut plângere la poliție?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies