Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Cum arată inelul de logodnă

alex velea si antonia inel de logodna
Alex Velea și Antonia se căsătoresc

Alex Velea și-a luat inima în dinți și i-a dăruit Antoniei inelul de logodnă. Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

Chiar dacă se iubesc foarte mult și au întemeiat o familie extraordinară, Alex Velea nu a îndrăznit să o ceară de soție pe Antonia până acum. Piedici au fost multe, însă iată că în cele din urmă artista a primit cel mai frumos inel de logodnă și a spus "DA".

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Cum arată inelul de logodnă

Alex Velea și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe Antonia, femeia care l-a făcut fericit atâta timp și care îi va aduce și mai multă bucurie de acum

înainte.

Cei doi se iubesc de foarte multă vreme și au împreună doi copii minunați, însă piedicile în calea căsătoriei celor doi au fost destul de vizibile de-a lungul timpului.

Citeste si: Noul concurent de la Puterea Dragostei are iubită acasă. Ce spun ceilalți despre el

antonia inel de logodna
inelul de logodnă pe care Antonia l-a primit de la Alex Velea[Sursa foto: Instagram Alex Velea]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ei bine, iată că nimic nu este imposibil, așa că Alex Velea a îndrăznit în cele din urmă să-i ceară mâna iubitei lui care nu a ezitat să spună cel mai sincer "DA" din viața ei.

”A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!! @antonia #comorileluivelea”, a scris Alex Velea în dreptul fotografiei pe care a postat pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Pastramă, se pregătește să devină tătic

Antonia apare pe contul personal de Instagram a lui Alex Velea purtând inelul de logodnă și fiind vizibil emoționată în urma gestului făcut de artist.

antonia si alex velea relatie
Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz[Sursa foto: Instagram Alex Velea]

La începutul relației, Alex Velea și Antonia au trebuit să se ascundă în casă de teamă ca oamenii să nu le judece apropierea romantică.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă.

Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a declarat Alex Velea.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Alexandra, dezvăluiri neașteptate despre Aya la Puterea Dragostei! "Știu cine ai fost"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies