Oana Roman se recăsătorește cu Marius Elisei: “Sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul"

oana roman si marius elisei relatie
Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o poveste frumoasă de dragoste

Oana Roman și Marius Elisei își doresc să redevină soț și soție. Ce a declarat vedeta despre împăcare?

Oana Roman și Marius Elisei doresc să-și reunească destinele chiar în anul în care au divorțat legal, la notar. Vedeta își dorește o familia frumoasă și întregită.

Oana Roman se recăsătorește cu Marius Elisei

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei pe 15 februarie, însă acum vedeta se gândește serios la o împăcare în toată regula cu tatăl fetiței sale.

Chiar dacă lucrurile păreau că merg pe o pantă descendentă în relația celor doi, se pare că Oana Roman a luat decizia de a îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Citeste si: Andrei Ciobanu si Marilena de la Survivor formează un cuplu

oana roman si marius elisei
Oana Roman se recăsătorește cu Marius Elisei[Sursa foto: Instagram Oana Roman]

“Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat Oana Roman.

Citeste si: Toto Dumitrescu s-a afișat pentru prima oară cu iubita fotomodel

Oana Roman a mărturisit și care este motivul real pentru care-și dorește să se împace cu fostul soț și tatăl fiicele sale.

“El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut.

Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună.

oana roman
Oana Roman își dorește o relație frumoasă cu Marius Elisei[Sursa foto: Instagram Oana Roman]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a mai spus Oana Roman.

Chiar dacă problemele între cei doi au apărut la scurt timp după căsătorie, niciodată nu este prea târziu ca Oana Roman și Marius Elisei să-și dovedească iubirea.

“Sincer, problemele au apărut la trei luni după ce ne-am căsătorit. Problemele au apărut după ce am născut, când era să mor. Marius s-a trezit tânăr, cu un copil nou-născut și cu o nevastă pe moarte. Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția. El mi-a zis: «Cel mai greu mi-a fost după ce ai semnat actele și ai coborât pe scări, și ai plecat».

Deși el a fost cel care a spus primul că vrea sa facem hârtiile”, a mai dezvăluit vedeta.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristian Comănici, cu ochii în lacrimi după descalificarea de la Puterea Dragostei: ”Cred că ăsta e cel mai mare regret al meu"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies