Toto Dumitrescu s-a afișat pentru prima oară cu iubita fotomodel

toto dumitrescu relatie
Toto Dumitrescu s-a afișat cu iubita lui

Toto Dumirescu nu se mai ascunde. Concurentul de la "Te cunosc de undeva" le-a arătat tuturor că este într-o relație.

Toto Dumitrescu de la Te cunosc de undeva s-a afișat cu iubita lui Alexandra în vacanță. Cei doi au petrecut clipe de neuitat, iar apoi le-au arătat și fanilor câte puțin din paradisul lor.

Toto Dumitrescu de la "Te cunosc de undeva" s-a afișat pentru prima oară cu iubita fotomodel

Deși s-ar fi crezut că Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, este un bărbat singur, iată că toată lumea a fost luată prin surprindere.

Actorul s-a fotografiat în vacanță alături de iubita fotomodel pe nume Alexandra. Cei doi au petrecut clipe de neuitat în Zanzibar, fără a uita să posteze câteva fotografii pe Instagram.

Citeste si: Andrei Ștefănescu, pregătit pentru o a treia căsnicie

toto dumitrescu iubita
Toto Dumitrescu are iubită fotomodel[Sursa foto: Instagram Toto Dumitrescu]

Se pare că cei doi se distrează mai mult ca oricând și se iubesc nespus, cel puțin asta putem vedea de pe chipurile lor zâmbitoare și fără griji.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Concurentul de la "Te cunosc de undeva" recunoaște că a avut o copilărie și o adolescență așa cum și-a dorit și nu a fost niciodată împins de la spate de tatăl lui pentru a se apuca de fotbal.

Tata nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul, ci cu actoria.

La serbarea din clasa a II-a am primit critici pozitive și lucrul acesta mi-a deschis o idee. M-a făcut să merg mai departe.

Citeste si: Andreea Luiza de la "Mireasă pentru fiul meu" a devenit mămică pentru prima oară

Am plecat la Londra pentru că sunt oportunități mai mari, oamenii sunt mai serioși, iar banii sunt mai mulți. Am fost mereu creativ.

Am jucat și fotbal în curtea școlii cu Ianis Hagi.

Mi-a plăcut fotbalul, dar dacă tata nu m-a încurajat, poate a fost mai bine așa, nu regret meseria pe care am ales-o”, a mărturisit Toto Dumitrescu.

Deși Toto Dumitrescu a trecut prin câteva decepții în dragoste, iată că de această dată soarta i-a scos în cale o femeie perfectă pentru gusturile lui.

toto dumitrescu si iubita
Toto Dumitrescu a plecat în vacanță cu iubita[Sursa foto: Instagram Toto Dumitrescu]

"Am avut multe decepţii în dragoste. Am fost supus durerii. Am avut o prietenă mai mare ca mine. M-a părăsit, mi s-a rupt pământul de sub picioare. Nu am mâncat, am vrut să merg la sală, dar din cauză că nu am mâncat am căzut.

M-a ajutat familia, m-a încurajat şi m-a sfătuit să nu mă întorc, dar era foarte greu că eu eram foarte îndrăgostit.

Ea era mai mare cu 2-3 ani. Lipsa de libertate, probabil, a făcut-o să vrea să experimenteze. Ea avea 18 ani, eu eram mult prea mic", a mărturisit actorul.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Gabriela Cristoiu, despărțire definitivă de iubitul care a bătut-o: „M-a mai căutat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies