Andrei Ștefănescu, pregătit pentru o a treia căsnicie

andrei stefanescu nunta
Andrei Ștefănescu spune că este pregătit pentru a treia căsnicie

Andrei Ștefănescu a trecut în prezent prin două divorțuri, dar este pregătit pentru o a treia căsnicie.

Andrei Ștefănescu a divorțat anul trecut de Antonia, însă acum spune că ar fi pregătit să meargă din nou la alta și să aibă o a treia căsnicie.

Andrei Ștefănescu, pregătit pentru o a treia căsnicie

Deși a divorțat anul trecut de Antonia, mama fiului său, Andrei Ștefănescu nu ar refuza o a treia căsnicie și o nouă șansă la viața ca în povești pe care și-o dorește.

”Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști de toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Citeste si: Mădălin Ionescu, adevărul despre viața sa intimă: "Fiecare cuplu are propria rețetă"

andrei stefanescu relatie
Andrei Ștefănescu a divorțat de două ori[Sursa foto: Instagram Andrei Stefanescu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andrei Ștefănescu spune că orice om ar trebui să fie capabil să o ia de la capăt pentru că nimeni nu poate supraviețui în singurătate.

De asemenea, vedeta își asumă faptul că a greșit față de fosta soție, însă mărturisește că vina este de obicei a amândurora.

Citeste si: Kani și iubita lui s-au căsătorit! Ce ținute au ales să poarte în ziua cea mare?

”Eu am luat lucrurile exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învățat din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate.

E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a mai spus Andrei Ștefănescu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După divorț, Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații și a spus cum se înțelege cu Antonia, mama fiului său.

andrei stefanescu declaratii
Andrei Ștefănescu a trecut până în prezent prin două divorțuri[Sursa foto: Instagram Andrei Stefanescu]

„Dacă aș putea să explic...nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura.

Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă.

Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a spus acesta.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Carmen Negoiță, primele poze cu iubitul misterios. Despre cine este vorba?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies