Anda Călin și Liviu Vârciu, la un pas de separare?! Cei doi au stat despărțiți câteva luni!

anda calin si liviu varciu relatie
Anda Călin și Liviu Vârciu au stat separați

Anda Călin povestește despre momentul în care a stat separată de Liviu Vârciu. Cum merge acum relația celor doi?

Anda Călin și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii și se înțeleg mai bine ca niciodată, însă la un moment dat îndrăgostiții au stat separați.

Anda Călin și Liviu Vârciu, la un pas de separare?!

Anda Călin povestește că la începuturile relației cu Liviu Vârciu, atunci când nu era totul clar între ei, au avut câteva divergențe și au stat separați câteva luni, însă în 2019 s-au mutat direct împreună și acum își cresc împreună cei doi copii pe care

îi au.

“Mă înțeleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare.

Citeste si: Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit într-un cadru de basm. Cine a spus "prezent" la nunta vedetei?

liviu varciu relatie
Anda Călin vorbește despre relația cu Liviu Vârciu[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a declarat Anda Călin.

Liviu Vârciu are împreună cu Anda Călin doi copii: o fetiță, Anastasia și un băiețel de aproximativ un an pe care amândoi au dorit să-l țină departe de lumea mondenă.

Citeste si: Maria și Codruț, noul cuplu din casa Puterea Dragostei?!

De curând, artistul și-a încântat fanii cu o fotografie în care apare micuțul, semn că ușor ușor îl va prezenta și camerelor de filmat. 

„M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea.

Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a povestit Anda Călin despre primele dăți în care a vorbit cu Liviu Vârciu, tatăl copiilor ei.

liviu varciu tatic
Liviu Vârciu este cel mai fericit tătic[Sursa foto: Instagram Liviu Varciu]

Liviu Vârciu este un bărbat model și o surprinde întotdeauna pe femeia lui cu daruri, astfel că îi face viața mai frumoasă și totul merge ca pe roate în relația lor.

„Am venit de Valentine's Day cu flori.

Dacă nu apreciază, nu mă iubește. Ia să vedem! Uite, ți-am luat flori de Valentine's Day. Dacă nu ies, înseamnă că dragostea ta nu e pură”, spunea Liviu Vârciu acum ceva timp.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies