Larisa Udilă, declaraţie emoţionantă despre primul copil: "Simt frică, bucurie..."

larisa udila nunta
Larisa Udilă s-a căsătorit cu Alexandru Ogică

Larisa Udilă și Alexandru Ogică și-au unit destinele. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis la care au fost prezente multe nume sonore din showbiz.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au avut parte de evenimentul vieții lor, căci și-au unit în sfârșit destinele, în ciuda multor piedici avute de-a lungul timpului. La eveniment au participat multe vedete importante din România.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit într-un cadru de basm

După ce au așteptat ani la rând și încă puțin, Larisa Udilă și Alexandru Ogică și-au unit în sfârșit destinele, exact așa cum și-au dorit de multă vreme.

Vedeta, însărcinată în ultimul trimestru a purtat o rochie lungă extrem de superbă pe care a dorit să o accezorizeze cu o curea care i-a scos în evidență burtica de gravidă.

Citeste si: Carmen Negoiță, primele poze cu iubitul misterios. Despre cine este vorba?

karmen simionescu
Karmen Simionescu a fost prezentă la nunta Larisei Udilă[Sursa foto: wowbiz.ro]

Alexandru Ogică a purtat un costum negru, cămașă albă, iar pe sacou a avut câteva detalii înflorate care s-au potrivit de minune cu ținuta partenerei sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De atmosferă s-au ocupat cei de la Gipsy Casual, formație ce nu i-a lăsat pe invitați să stea jos nici măcar o secundă, așa că petrecerea a ținut ore în șir.

Cel care a fost desemnat sufletul petrecereii este Bassam, hairstylistul vedetelor de la noi din țară.

Citeste si: Maria și Codruț, noul cuplu din casa Puterea Dragostei?!

Larisa Udilă și Alexandru Ogică așteaptă nerăbdători să devină părinți de băiețel, mai ales că este pentru prima oară când sunt puși în această situație. Cât despre nuntă, cei doi nu puteau fi mai fericiți de-atât.

”Simt frică, simt bucurie, simt dragoste, simt nerăbdare, curiozitate, parcă toate în același timp.

Însă, nimic din toate astea nu mă sperie, pentru că împart toate aceste sentimente cu el.

nunta larisa udila
Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit într-un cadru de basm[Sursa foto: spynews.ro]

Acum 7 ani am început cea mai frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a trimis cea mai mare binecuvântare de pe acest pământ. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu mamă! În acest moment, de un lucru sunt sigură, mămica și tăticul tău te vor iubi cel mai mult și îți vor oferi totul!”, spunea Larisa Udilă.

Cei doi îndrăgostiți au organizat nunta la marginea Bucureștiului, într-un cadru de vis, alături de toți prietenii buni și oameni dragi pe care și i-au dorit alături în cea mai importantă zi din viața lor.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „O voi găsi”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies