Carmen Negoiță, primele poze cu iubitul misterios. Despre cine este vorba?

carmen negoita relatie
Carmen Negoiță nu își mai ascunde fericirea și se afișează tot mai des cu noul iubit

Carmen Negoiță s-a afișat public cu noul iubit la 11 ani de la divorț. Cine este bărbatul care i-a furat inima frumoasei vedete?

După 11 ani de la divorț, Carmen Negoiță și-a luat inima în dinți și s-a afișat public cu noul ei partener de viață, nimeni altul decât secretarul de stat de la Ministerul Muncii, penelistul Cătălin Boboc.

Carmen Negoiță, primele poze cu noul ei iubit, penelistul Cătălin Boboc

Carmen Negoiță a divorțat acum 11 ani de politicianul Ionuț Negoiță, iar acum s-a afișat public cu noul ei partener de viață. Se pare că bărbatul nu este străin de viața în lumina reflectoarelor, căci este secretar de stat în Ministerul Muncii.

Carmen Negoiță și Cătălin Boboc formează cel mai nou cuplu din sfera publică și ochii sunt atenți ațintiți asupra lor, dat fiind faptul că cei doi s-au fotografiat în timp ce erau în vacanță, la mare.

Citeste si: Raluca Pascu, primele declarații despre noua relație a lui Pepe: "Aşa este el construit..."

carmen negoita relatie
Carmen Negoiță nu își mai ascunde fericirea și se afișează tot mai des cu noul iubit[Sursa foto: Instagram Carmen Negoita]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ionuț Negoiță și Carmen Negoiță au divorțat în 2010, chiar dacă aveau doi copii frumoși pe care au continuat să-i crească așa cum au simțit de cuviință.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!

„Am fost căsătorită cu Ionuț Negoiță și după divorț toată lumea m-a condamnat că am renunțat la viața sigură, de stat fără grija zilei de mâine.

N-am avut niciodată mentalitatea asta cu soție de milionar, deși mi s-a pus o etichetă", spunea Carmen Negoiță.

Cătălin Boboc are 45 de ani și un băiat adolescent dintr-o căsnicie anterioară. Se pare că cei doi îndrăgostiți au câteva pasiuni comune, dat fiind faptul că au fost văzuți la mai multe petreceri de pe litoralul românesc.

carmen negoita si catalin boboc
Carmen Negoiță și Cătălin Boboc nu își mai ascund relația de iubire[Sursa foto: Instagram Carmen Negoita]

Carmen Negoiță a divorțat de Ionuț Negoiță atunci când avea 30 de ani și acest lucru a făcut-o să sufere extraordinar de mult, însă a și transformat-o într-o femeie mai puternică și mai sigură pe

sine:

"În momentul în care treci printr-o astfel de ruptură, familia şi mai ales copiii sunt cei care te ajută să treci peste ceea ce ţi se întâmplă. Dacă nu ar fi fost copiii, probabil aş fi călătorit mai mult", spunea vedeta.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Alexandra rupe tăcerea la Puterea Dragostei! Ce spune despre Aya: "Umbli după bărbații altora"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies