Ce spune Anamaria Prodan despre divorțul de Laurențiu Reghecampf? "Eu am bărbat de lăsat?”

anamaria prodan despre divort
Anamaria Prodan mărturisește că nu se desparte de soțul ei

Anamaria Prodan vorbește despre divorțul de Laurențiu Reghecampf și spune că nu este vorba de nicio despărțire.

După ce s-a zvonit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, acum vedeta vine și face mărturisiri neașteptate despre soțul ei.

Ce spune Anamaria Prodan despre divorțul de Laurențiu Reghecampf?

Laurențiu Reghecampf a confirmat despărțirea de Anamaria Prodan, însă impresara vine cu dezvăluiri neașteptate care schimbă discret cursul situației.

Anamaria Prodan menționează că nu se desparte de soțul ei cu care este căsătorită de 15 ani, dat fiind faptul că se înțeleg extrem de bine.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare?! "Nu am cum să uit o persoană"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

anamaria prodan declaratie
Anamaria Prodan nu divorțează de Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: spynews.ro]

”Măi, eu am un bărbat prea smecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua.

Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România.

Citeste si: Leo de la Strehaia și Dana Criminala nu mai divorțează? Cum au fost surprinși cei doi

Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a strigat planurile, n-am

mai putut face cu aeroportul...i-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect.”, a spus Anamaria Prodan.

anamaria prodan declaratii
Anamaria Prodan spune că nu are bărbat pe care să-l lase în urmă[Sursa foto: spynews.ro]

Cât despre relația lor, Anamaria Prodan spune că sunt un cuplu deosebit și că n-ar renunța niciodată la căsnicia cu soțul ei.

”Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antreprenor, toți la nivel internațional amândoi la nr 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, normal fiind doi copii fără

să ne ajute nimeni, e normal ca zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt cu bani...”, a spus Anamaria Prodan.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos s-au despărțit!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies