Ioana și Ilie Năstase au făcut marele anunț! Bruneta nu își mai dorește divorțul

Ioana și Ilie Năstase au făcut marele anunț! Bruneta nu își mai dorește divorțul
Ioana și Ilie Năstase au făcut marele anunț! Bruneta nu își mai dorește divorțul

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat și urmează să petreacă momente de vis într-o escapadă romantică la Paris.

În urmă cu puțin timp, un scandal de proporții a zguduit lumea showbiz-ului după ce a fost făcut public apelul disperat al Ioanei Năstase, care susținea că are nevoie de intervenția poliției pentru a scăpa din mâinile tenismenului. La acea vreme, Ioana susținea că nu mai există nicio șansă de împăcare și că divorțul ar fi cea mai bună soluție pentru amândoi.

Se pare că llie Năstase regretă faptele sale și că și-a schimbat total comportamentul față de Ioana, devenind extrem de grijuliu și atent cu soția sa.

Astfel că, bruneta a luat hotărârea de a mai da o șansă relației lor și a renunțat la ideea de divorț.

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana sunt, din nou, apropiaţi! "Îmi vor rămâne cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta!"

Se pare că cei doi vor pleca într-o vacanță romantică la Paris.

Ioana și Ilie Năstase au făcut marele anunț! Bruneta nu își mai dorește divorțul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Încă nu am amânat termenul, voi lua legătura cu avocata mea dacă mă voi răzgândi și sigur mă voi răzgândi. E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste. Sâmbătă am fost o mănăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. E ceva din interiorul meu și țin cont de faptul că Ilie are mare nevoie de mine și vreau să fie ok, mai presus de toate vreau să fie el bine.

S-a schimbat foarte mult, în bine. Sper să-l țină Dumnezeu așa. Chiar s-a străduit și sunt singură de un lucru, că ține foarte mult la mine. Eu trebuie să recunosc că noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună, în astea 6 luni i-am fost alături.

Vreau să trăiesc frumos sufletește. Nu-l pot lăsa pe Ilie singur, eu să petrec iar el… Încerc să rămânem un cuplu frumos, fără scandaluri, fără certuri pentru ca nu sunt învățată să trăiesc așa”, a spus Ioana Simion pentru

Antena Stars.

Ioana și Ilie Năstase au făcut marele anunț! Bruneta nu își mai dorește divorțul

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ioana și Ilie Năstase divorțează, dar fac Paștele împreună: "Cum oare să-l las singur..."

Nick Rădoi a fost mărul discordiei în disputa dintre Ioana și Ilie Năstase?

Nick Rădoi a declarat că el ar putea fi motivul certurilor dintre Ioana și Ilie Năstase. Milionarul i-ar fi transmis frumoasei brunete câteva mesaje cu ocazia Sf.

Ion și se pare că acest lucru l-a făcut pe tenismen să-și iasă din minți.

„De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei.

Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies