Alex Velea, acuzat de o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. Ce a spus artistul: "Nu am avut nicio legătură sau relații intime"

Alex Velea
Alex Velea este un artist îndrăgit

Alex Velea s-a confruntat şi cu latura "întunecată" a celebrităţii şi a fost târât într-un adevărat scandal mediatic.

Alex Velea are o carieră longevivă în showbiz şi este fondatorul unui gen muzical controversat, dar extrem de iubit numit "trapanele". Artistul are foarte multe concerte, o sumedenie de contracte de imagine şi este unul dintre cei mai înstăriţi cântăreţi de pe plaiurile mioritice.

Totuşi, solistul a povestit că, de multe ori, celebritatea vine şi cu foarte multe probleme. Unele dintre ele chiar grave, după cum susţine acesta.

Citeste si: Antonia, apariție neașteptată pe rețelele de socializare, fără lenjerie intimă! Cum a reacționat Alex Velea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni.

Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: «N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul.
Vrei să zici ceva?». Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic ”, a declarat Alex Velea în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Alex Velea
Alex Velea s-a confruntat şi cu latura neplăcută a celebrităţii[Sursa foto: Instagram]

Alex Velea a discutat cu mama tinerei:" Avea niște probleme fata… sus, la mansardă"  

Ulterior, pentru că tensiunile au degenerat și femeia în cauză a continuat să facă afirmații defăimătoare, un alt bărbat celebru i-a luat apărarea.

Surprinzător, Cătălin Măruţă este prezentatorul tv care l-a ajutat pe Alex Velea în dandanaua cu pricina, soţul Andrei făcând lumină în acest caz controversat.

În prezent, artistul şi vedeta tv nu mai sunt în relaţii bune şi evită să vorbească unul despre celălalt.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Antonia are probleme de sănătate! Ce i-au transmis medicii: „Mă mobilizez să fiu matură și puternică”

Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună.

Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine. La final am plătit notar să semnez eu și ea, ca să arătăm că a fost totul o minciună, că a greșit, că nu era în deplinătatea facultăților mintale. Ea își imagina. Nu am avut nicio legătură sau relații intime ca să rămână însărcinată. Mergea cu o ecografie falsă că e însărcinată cu mine ”, a mai povestit soţul Antoniei.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies