Antonia are probleme de sănătate! Ce i-au transmis medicii: „Mă mobilizez să fiu matură și puternică”

Antonia
Antonia

Ce spune Antonia despre problemele sale de sănătate și ce măsuri a luat frumoasa vedetă după ce a primit rezultatul analizelor.

Antonia a recunoscut că are mari probleme. În urma unor analize medicale, medicii i-au transmis că trebuie să facă unele schimbări în viața sa, deoarece, potrivit testelor vârsta sa biologică este de 69 de ani. Acest lucru se întâmplă în condițiile în care Antonia urmează să împlinească doar 33 de ani.

Stresul, oboseala și nopțile nedormite au dus la acest rezultat, așa că acum trebuie să ia măsuri rapid:

„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa.

Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte.

Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă”, a declarat recent Antonia.

Citeste si: Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorțează după 18 ani: „Da, am introdus actele”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Antonia a mai precizat că încearcă să își găsească un echilibru, să muncească mai mult cu ea și să nu se mai streseze așa cum o face acum.

Citeste si: Antonia este gravidă? Fotografia postată de Dani Oțil care a stârnit un val de reacții din partea fanilor

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult, de părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a mai spus artista pentru OK! Magazine.

Antonia are probleme de sănătate
Ce i-au spus medicii Antoniei[Sursa foto: Facebook]

Antonia, fericită când este complimentată de cei din jur

De asemenea, Antonia a recunoscut că se simte bine atunci când primește compliemte de la cei din jur, dar că viața nu este mereu ușoară nici pentru ea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar.

Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite aşteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o şedinţă foto sau videoclip.

Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a mărturisit Antonia.

„De multe ori, oamenii ignoră faptul că eu sunt artist. Nu model, nu doar o femeie frumoasă. Ci un artist, un om care cântă şi care iubeşte muzica. Nu văd şi latura asta a mea şi faptul că sunt o persoană iubitoare”, a mai spus ea.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies