Antonia este gravidă? Fotografia postată de Dani Oțil care a stârnit un val de reacții din partea fanilor

Antonia
Antonia

Partenera lui Alex Velea a dat impresia că este pe cale să aducă pe lume cel de-al patrulea copil! Cu arată vedeta în fotografia postată de prezentatorul TV?

Antonia este printre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară. Vedeta a fost prezentă, de curând, în cadrul unei emisiuni TV, iar la final a făcut o fotografie cu nimeni altul decât Dani Oțil, care a publicat ulterior imaginea cu frumoasa cântăreață chiar pe profilul lui de Instagram. La prima vedere totul pare normal, dar ochii vigilenți ai fanilor au văzut la Antonia o burtică suspectă de gravidă, astfel că acum toți se întreabă dacă nu cumva este pe cale să aducă pe lume cel de-al patrulea copil.

Citeste si: Delia Matache, dezvăluiri neașteptate despre Florin Salam: „Am plecat de acasă special să văd LIVE!”

Antonia și Alex Velea
Antonia și Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Dani Oțil a dat de gol presupusa sarcină a solistei? 

Soția lui Alex Velea și Dani Oțil s-au fotografiat împreună, imediat după o apariție la televizor, imaginea fiind publicată ulterior de prezentator pe contul lui de Instagram.

Cu o ținută colorată și destul de largă, Antonia a atras atenția fanilor într-un cu totul alt mod, burtica ei fiind evidentă încă de la prima vedere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Oare are bebe Antonia?”, a fost una dintre întrebările adresate de fanii săi, în secțiunea de comentarii.

Antonia este gravidă?
Antonia este gravidă?[Sursa foto: Instagram]

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de la sfârșitul anului 2012. Artiștii au împreună doi copii, pe Dominic, în vârstă de 7 ani, și Akim, în vârstă de 5 ani. Din căsnicia anterioară cu Vincenzo Castellano, frumoasa Antonia mai are o fiică, pe nume Maya, în vârstă de 11 ani. 

Citeste si: Așa arată Antonia nemachiată! Solista a dezvăluit secretul unui ten lipsit de imperfecțiuni

Antonia și fetița ei, Maya
Antonia și fetița ei, Maya[Sursa foto: Instagram]

Antonia și Vincenzo au avut multe discuții în ceea ce privește custodia fetiței lor, Maya, care a rămas în final cu domiciliul în Italia. Din fericire pentru cântăreață, fetița poate veni oricând în România, chiar dacă nu este stabilită definitiv în țară, alături de mama ei. Maya a înțeles că părinții ei au divorțat și că nu vor mai putea fi niciodată toți trei împreună, dar are încredere în mama ei care a asigurat-o că o va susține în absolut orice își dorește. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Uimitor! Antonia vorbește despre divorțul de Vincenzo Castellano: „Am apelat la psiholog”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies