Delia Matache, dezvăluiri neașteptate despre Florin Salam: „Am plecat de acasă special să văd LIVE!”

Delia Matache, dezvăluiri neașteptate despre Florin Salam
Delia Matache, dezvăluiri neașteptate despre Florin Salam

Delia a făcut o serie de mărturisiri surpinzătoare despre Florin Salam! Artista se declară mare fan

Pentru că piesele ei sunt foarte diferite de cele pe care le lansează Florin Salam, mulți se așteptau ca Delia să nu îl aprecieze în mod special, dar se pare că lucrurile stau total diferit! Artista nu s-a ferit să recunoască faptul că este un mare fan, mai ales după ce a avut parte de o experiență senzațională la unul dintre concertele live pe care le-a susținut Florin Salam. Nu doar acesta este pe placul Deliei Matache, cântăreața mărtusind că ascultă muzica mai multor artiști de la noi din țară! Cine a intrat în grațiile frumoasei vedete?

Citeste si: Tzancă Uraganu, prima reacție după ce Florin Salam i-a criticat dur pe maneliștii din trending: „Măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”

Florin Salam
Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Delia Matache, dezvăluiri neașteptate despre Florin Salam

Invitată în cadrul podcast-ului realizat de Codin Maticiuc, Delia a vorbit deschis despre cel mai cunoscut cântăreț de muzică de petrecere de la noi din țară, și mai exact Florin Salam.

Mai mult decât atât, vedeta a recunoscut că a fost prezentă la un concert live susținut de aceasta, iar experiența a fost peste așteptări! 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am fost la un concert Florin Salam. E rockstar. Are mult mai mult decât voce puternică și anduranță, pentru că sunt covinsă că dacă nu ar fi avut anduranță, nu ar fi putut să reziste în industrie până la momentul ăsta.

Cântă, probabil, foarte multe ore, foarte multe zile pe săptămână.

Se joacă foarte mult cu publicul. A fost prima experiență de genul și mi-a plăcut. Este pentru prima oară când l-am văzut cântând și nu accidental. Prima dată când m-am dus, am plecat de acasă special să văd LIVE”, a spus Delia, la podcastul lui Codin Maticiuc.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr., criticat aspru de Florin Salam! De la ce au pornit neînțelegerile între cei doi: „Nu aveai voie să vorbești tu de mine!”

Delia Matache, dezvăluiri neașteptate despre Florin Salam
Delia Matache, dezvăluiri neașteptate despre Florin Salam[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andra, Antonia și Ștefan Bănică, pe lista artiștilor preferați de vedetă

Florin Salam nu este singurul artist pe care îl preferă Delia! Pe lista ei se află, de asemenea, Andra, Antonia și Ștefan Bănică, despre care spune că are o aulă anume cu care reușește de fiecare dată să cucerească publicul.

„Îmi place Antonia, cum arată, vocea, tot. Andra îmi place foarte mult, este foarte iubită de oameni, a știut cum să se poziționeze în acest timp.

Îmi place Ștefan Bănică pentru că are o aură de artist. Intră în încăpere și se umple camera cu aura lui de artist. Are ceva pe care multă lume nu o are”, a mai spus Delia.

Delia Matache și Andra Măruță
Delia Matache și Andra Măruță[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație! Mesajul emoționant postat de artistă: „Sunt mândră de noi”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies