Alex Velea, prima reacție după incidentul dintre Zanni și Elena Marin: „Nu susțin genul ăsta de limbaj”

Alex Velea
Alex Velea a vorbit despre comportamentul lui Zanni

Ce spune Alex Velea despre incidentele din tabăra Faimoșilor. Cui ține parte artistul, în scandalul dintre Zanni și Elena Marin.

Alex Velea intervine, după ce a aflat de scandalul dintre Elena Marin și Zanni, artistul cu care colaborează de ceva timp.

Iubitul Antoniei nu este de acord cu ce se întâmplă în Republica Dominicană între concurenți, mai ales că s-au spus cuvinte grele în ultimele zile, iar la mijloc a căzut Faimoasa Elena Marin.

Citeste si: Cine a lovit-o pe Simona Hapciuc de la Survivor România?: "Am avut o ceartă și aceasta a fost rezultatul!"

Alex Velea susține că toți cei implicați în scandal pot ajunge la un consens, mai ales că a colaborat în ultima perioadă și cu Jador, dar și cu Faimosul Culiță Sterp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alex Velea
Alex Velea îi ia apărarea lui Zanni[Sursa foto: Instagram]

Cât despre incidentul șocant cu Elena Marin, Alex Velea nu susține acest comportament și crede că Zanni a fost provocat să se comporte așa, atunci când a fost acuzat pe nedrept că fură mâncarea din tabără.

Citeste si: Scandal în echipa Faimoșilor între Cătălin Moroșanu și Zanni! “Tu ești un nimeni! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!

Alex Velea
Alex Velea, primul mesaj despre scandalul lui Zanni[Sursa foto: Instagram]

"În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea.

Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit. E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă.

Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze.

Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!", a scris Alex Velea pe Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Maria Hîngu de la Survivor România 2021. Cu ce se ocupă "războinica"?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies