Cine a lovit-o pe Simona Hapciuc de la Survivor România: "Am avut o ceartă și aceasta a fost rezultatul!"

Cine a lovit-o pe Simona Hapciuc de la Survivor România:
Cine a lovit-o pe Simona Hapciuc de la Survivor România: "Am avut o ceartă și aceasta a fost rezultatul!"

Survivor România 20 februarie - O lovitură pe față Simonei Hapciuc a trezit semne de întrebare în rândul telespectaorilor!

Ultima emisiune Survivor România 2021  a adus-o în centrul atenției pe Simona Hapciuc. Dupe ce au plecat din tabără la jocul traseului atât concurenții echipei Faimoșilor, cât și cei ai echipei Războinicilor au așteptat ca Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii să aibă cuvântul pentru a le vorbi despre traseul zilei. După ce a avut câteva cuvinte de adăugat despre jocul de imunitate pentru care se luptau, Daniel a observat ceva pe fața faimoasei Simona Hapciuc.

Pentru că au multe dispute și scandaluri uneori, de la înfometare, nervi, pierderea jocurilor, antipatii și afinități între concurenți, prezenatorul a vrut să lămurească un aspect ce putea fi observat de către oricine.

Survivor România 20 februarie- Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a dorit să lămurească apariția vânătăii de pe fața Simonei Hapciuc!

Daniel Pavel: “Aș vrea să vorbesc cu Faimoșii. Simona! Cum ești?!”

Simona Hapciuc: “Sunt foarte bine! De abia aștept să intru pe traseu, dat fiind faptul că la ultimul joc nu am reușit să întru. Nu am fost aleasă. Eu persoanal îmi doresc să câștigăm pentru echipă.”

Citeste si: Scandal în echipa Faimoșilor între Cătălin Moroșanu și Zanni! “Tu ești un nimeni! Dacă nu te lua Alex Velea, știi cine erai tu?! Un “no name”!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Daniela Pavel: “Așa este, luptători sunteți toți, dar dacă mă uit puțin la tine, este ceva la ochiul drept acolo. S-a întâmplat ceva? Încă văd bine!”

Simona a precizat imediat că: “Am avut o ceartă și asta este rezultatul! … A fost în somn, Cătălin Moroșanu, s-a întors cum nu trebuia și efectiv mi-a dat cu cotul in ochi!”

Citeste si: Zanni și Elena Marin au intrat într-un scandal de neimaginat! "Baba Cloanța! Cotoroanțo! Îți mai zic o dată: “Sari în foc!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Daniel Pavel într-un spirit de glumă îl întreabă pe Cătălin Moroșanu: “Cătălin, ce s-a întâmplat acolo?!”

Cătălin Moroșanu: “Din greșeală s-a întâmplat! Na.. Asta este!”

Vânătaia de la ochiul Simonei se putea observa de la o mare distanță și odată întrebați ceea ce s-a întâmplat, lucrurile s-au lămurit. Cătălin Moroșanu și-a exprimat regretul pentru lovitură, aplicată din greșeală Simonei Hapciuc.

În urma jocului de imunitate, echipa Faimoșilor a pierdut în fața echipei Războinicilor. Întorși în tabără, concurenții “roșii” au pornit câteva scandaluri ce au răsunat pe insula Republicii Dominicane.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies