„Am probleme cu…” Alexandra Stan, în spital, după vacanța din Grecia

alexandra stan
Alexandra Stan

Alexandra Stan și-a petrecut ultimele zile în Grecia, într-o vacanță exclusivistă. După ce a postat câteva fotografii sexy din respectiva destinație, vedeta a ajuns la spital.

Recent, frumoasa blondină și-a alarmat fanii, după ce a publicat pe rețelele de socializare, imagini cu ea, pe patul de spital.

Cu ce probleme se confruntă Alexandra Stan

alexandra stan la spital
Alexandra Stan a ajuns la spital[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Tavi Clonda, probleme serioase în vacanță: „De-abia stau în vacanță”

În ultima perioadă, artista a avut parte de mult stres, din cauza proiectelor profesionale.

Cu toate că abia s-a întors din vacanță, acolo unde s-a relaxat, Alexandra a ajuns la spital. Se pare că oboseala și stresul și-au spus cuvântul, în cazul cântăreței. În primă instanță, urmăritorii s-au panicat atunci când au văzut-o pe vedetă cu perfuzia, însă Alexandra i-a liniștit rapid. Blondina le-a explicat le că este vorba doar de o procedură de revitalizare a organismului.

La ce procedură a apelat Alexandra Stan

alexandra stan probleme de sanatate
Cu ce probleme s-a confruntat Alexandra Stan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cu cât s-a scumpit pâinea, care înainte era un leu. Prețul este mult mai mare

Tratamentul pe care îl urmează artista este unul cunoscut în rândul vedetelor din România. Blondina a povestit că a apelat la Ozonterapie, la o clinică specializată, deoarece o ajută să își îmbunătățească aspectul tenului.

Mai mult, Alexandra a mărturisit că se confruntă cu probleme de somn, iar acest tratament va fi foarte benefic pentru ea. De asemenea, cântăreața le-a sugerat și fanilor ei să apeleze la această procedură, în special dacă au trecut prin răceli severe sau COVID-19.

„ Ozonoterapia ajută foarte mult la relaxare, la somn, la regenerarea țesutului, la oxigenarea sângelui, la absolut tot. Pe mine mă ajută foarte mult cu somnul, pentru că am probleme cu somnul și cu tenul, și cu tot, o să vedeți și voi dacă faceți.

E și foarte bun după ce ați făcut COVID sau răceli, să vă recuperați mult mai repede, și pe lângă asta, o să adăugăm și vitamina C, care ajută la imunitate, după cum știți și voi, vitamina C de concentrație 100 de mg. Sunt cam obosită astăzi, nu prea am cuvintele la mine, dar o să mă simt mult mai bine după toată procedura asta. Uitai ce rapid a fost, câteva minute, deja s-a terminat, toată bunătatea asta de suc cu Ozon, a venit în sângele meu și mă simt hidratată, iar aici este Vitamina C, care urmează să intre în
sistemul meu imunitar și să-l îmbunătățească”, 
a povestit Alexandra Stan, pe InstaStory.

Alexandra Stan, ipostaze indecente în Grecia

alexandra stan in vacanta
Alexandra Stan în vacanță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Oana Lis, apel disperat după ce Viorel Lis a fost internat: „Mai am bani doar de mâncare”

Așa cum ne-a obișnuit, vedeta abordează în ultimul timp, un stil extravagant. Alexandra a vrut să le arate fanilor ei cum se relaxează la mare și a postat pe rețelele de socializare, imagini cu ea de la piscină. Artista a ales să nu poarte costum de baie, lăsând aproape fiecare parte a corpului să fie vizibilă, în fotografie.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Ați vrut Spania, luați Spania!” Cât costă să trăiești în această țară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies