Oana Lis, apel disperat după ce Viorel Lis a fost internat: „Mai am bani doar de mâncare”

Viorel Lis
Viorel Lis este internat in stare grava

Ce se întâmplă cu Viorel Lis, la trei săptămâni după ce s-a îmbolnăvit. Oana Lis le-a cerut ajutorul fanilor săi.

Oana și Viorel Lis trec prin cele mai grele momente din viața lor. De câteva săptămâni, fostul primar al Capitalei se află internat, iar acum are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Din păcate, cei doi au și probleme financiare, iar Oana Lis nu știe cum să îi fie de ajutor bărbatului pe care îl iubește de mai bine de 20 de ani. Pentru a putea strânge niște bani, Oana Lis și-a amanetat verigheta și este din ce în ce mai îngrijorată pentru ce se poate întâmpla cu partenerul său de viață.

Citeste si: „E în scaun cu rotile.” Care este stare de sănătate actuală a lui Viorel Lis, la o săptămână după ce a intrat în spital

Viorel Lis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni, starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient.

Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu. Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior. Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei, apoi am dat 2.500 de lei pe niște bare de care să se prindă prin casă, iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000
de lei. Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă! Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!

Să fii cu dizabilități în România e nenorocire mare ca nu ai ajutor de la stat. Ca primar are pensie 3.500 de lei. Eu banii ăștia i-am cheltuit în doua-trei zile. E inuman pentru mine. Mai am bani doar de mâncare și atât.

Am ajuns la capătul răbdării! Am făcut acea postare pentru că m-am simțit copleșită”, a declarat Oana Lis pentru Click!

Citeste si: „Ca o femeie pe interes ce sunt” Ce decizie a luat Oana Lis cu privire la sănătatea soțului său

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Lis
Oana Lis le cere ajutorul oamenilor cu suflet mare[Sursa foto: Facebook]

Oana Lis a deschis un cont pentru donații

Copleșită de probleme, Oana Lis face un apel disperat la oamenii cu inimă mare, așa că și-a călcat pe mândrie și a deschis un cont în care cei care l-au cunoscut pe Viorel Lis pot să doneze:

„Viorel a ajutat pe multă lume și acum îi rog și eu pe toți cei care vor sa facă o fapta bună, să mă ajute cu o mică donație cât să acopăr cheltuielile de recuperare și tratamentele pe la spital.

Las un cont în care cei cu inimă bună pot face un gest care contează enorm pentru noi", a mai spus Oana.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Larisa Iordache are un nou iubit și vrea o familie: „Îmi doresc și fată și băiat”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies