„Ca o femeie pe interes ce sunt” Ce decizie a luat Oana Lis cu privire la sănătatea soțului său

Oana Lis
Oana Lis

Oana Lis a renunțat la un bun de valoare pentru a-l ajuta pe Viorel Lis

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Deși între ei doi este o diferență de vârstă de 35 de ani, aceștia formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Atât diferența de vârstă, cât și problemele de sănătate ale fostului edil nu au reușit să îi despartă, chiar dacă de-a lungul relației lor au trecut prin mai multe momente neplăcute.

Ce gest neașteptat a făcut Oana Lis pentru soțul său

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Care este diferența dintre un parfum și un tester

Din cauza multiplelor probleme de sănătate de care suferă, soția fostului edil a cheltuit mulți bani pentru a se asigura că soțul său are parte de toată îngrijirea necesară. 

Într-o postare de pe pagina de Facebook, Oana Lis le-a mărturisit urmăritorilor săi că a fost nevoită să recurgă la un gest neașteptat: și-a amanetat verigheta „Azi mi-am lăsat verigheta la amanet, ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea”, a declarat vedeta. Postarea de pe Facebook a fost însoțită de o fotografie cu inelul din aur masiv, în fața ușii unei case de amanet.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: ”Cred că sunt o femeie împlinită financiar” Câți bani câștigă Gabriela Cristea

Care este starea de sănătate a fostului edil al Capitalei

Odată cu înaintarea în vârstă, Viorel Lis a acuzat multiple probleme de sănătate.

Oana Lis a comunicat adesea cu urmăritorii săi despre starea de sănătate a soțului său, aceasta fiindu-i în permanență aproape: „Voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel că i s-a degrdat foarte mult starea într-o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el...”.

Pe lângă problemele cardiace de care suferă, de curând, Viorel a fost diagnosticat cu semipareză la membrele inferioare, ajungând chiar să fie operat. Ba mai mult, în luna februarie a acestui an, a ajuns la spital cu arsuri grave la stomac.

În prezent, Viorel Lis, se află acasă sub atenta îngrijire și supraveghere a soției sale.

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sanda Argint a divorțat după doar un an de la nuntă: „Viața merge mai departe”

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies