Alexandra de la "Puterea Dragostei" a părăsit casa plângând!

George nervos pe victimizarea Alexandrei
George nervos pe victimizarea Alexandrei

Dorul de copilul ei a dărâmat-o pe Alexandra, care a început să plângă în hohote, chiar în fața camerelor de filmat. Tânăra a decis să plece de la „Puterea Dragostei”.

Alexandra de la „Puterea Dragostei” a izbucnit în hohote de plâns sub ochii mirați ai telespectatorilor, din cauza dorului de casă și, mai mult, din cauza faptului că fiica sa îi lipsește enorm. De asemenea, din această cauză, superba tânără a decis să plece din emisiune, iar Cristina Mihaela a mers s-o consoleze și să afle mai multe detalii despre dorința sa de a pleca din Turcia. Vizibil afectată și de comentariiile răutăcioase ale concurenților, Alexandra a cedat… 

Alexandra: “Mie îmi este dor de acasă! De două săptămâni țin în mine lucrurile astea! Nu este de acum…”, a comentat această consolata fiind de sora ei.

Alexandra plângând în hohote după ce a părăsit casă
Alexandra plângând în hohote după ce a părăsit casă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alexandra s-a lăsat cu greu înduplecată pentru a se întoarce în casă!

După ce au auzit comentariile Alexandrei concurentele au sărit că arse, spunând: “Ce caută aici, dacă îi este dor de fetița ei?! Asta este doar victimizare din partea ei! Este mai important un bărbat sau copilul ei pentru ea? Dacă îi este așa dor, de ce nu

se duce acasă la el?!”, a comentat Andrada pe un ton acid.

Citeste si: Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei, iar concurentele l-au atacat pe Marinescu! "Ţi-a dat papucii!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Codruț a venit s-o consoleze pe Alexandra, pentru a o ajuta să depășească acest moment neplăcut, și ulterior, cei doi  s-au alturat celorlate concurente.

Pentru că Aya a fost plăcută de către Codruț de la „Puterea Dragostei”, acesta s-a reorientat către “rezerva” Alexandra. Comentariile Ayanei în privința tristeții Alexandrei au marcat aceste aspecte și au fost destul de tăioase.

Alexandra îmbrățișată de Codruț
Alexandra îmbrățișată de Codruț[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” are o nouă iubită?! De cine s-a îndrăgostit cel mai iubit concurent?

“Într-adevăr este o victimizare! Înainte să încep discursul vreau să exclud copilul.

Nu are nicio legătură și vorbesc strict despre Alexandra. N-are rost să vină să plângă acum, pentru că un copil este sfânt. Și eu am avut un copil... Dacă îți este dor de el, lași competiția și mergi acasă, mai ales dacă bărbatul de lângă tine spune că pleacă cu tine..”, a explicat George, vizibil deranjat de atitudinea Alexandrei de la „Puterea Dragostei”.

George îi aduce argumente Alexandrei pentru atitudina ei din casă
George îi aduce argumente Alexandrei pentru atitudina ei din casă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mergi la copilul tău! Du-te acasă! Nu mai veni să spui că n-ai plecat din cauza pandemiei. Tu nu ai plecat o singură dată la copilul tău!”, a continuat tânărul.

George nervos pe victimizarea Alexandrei
George nervos pe victimizarea Alexandrei[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Eu dacă eram, nu veneam în competiția asta cu un copil acasă și dacă veneam, plecam vinerea și mă întorceam duminică! Nu mai veni cu victimizarea asta la noi! Nu vreau să vii mâine sau poimanine să vii să spui că a fost atacat copilul tău.

“, a conchis George de la „Puterea Dragostei”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies