Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție neașteptată la revenirea în emisiune: „Două persoane neinteresante”

Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție neașteptată la revenirea în emisiune
Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție neașteptată la revenirea în emisiune

Câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei a revenit în casa din Turcia și a făcut o serii de afirmații la care nimeni nu se aștepta!

Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei, a revenit cu mari emoții în emisiunea de la Kanal D, după cum a mărturisit și ea, însă la scurt timp după ce a pășit din nou în casa iubirii lucrurile s-au schimbat radical. Tânăra nu s-a mai putut abține și a lansat un atac dur la adresa unui fost partener de emisiune, și mai excat Radu, despre care și-a schimbat părerea între timp.  

Citeste si: Radu de la Puterea Dragostei, îndrăgostit de Naba Salem! Tânăra a spus ce se întâmplă în culisele emisiunii: „Radu mă plăcea dintotdeauna”

Puterea dragostei
Puterea dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție neașteptată la revenirea în emisiune

„Sincer, am emoții pentru că nu am intrat de mult aici. Mă bântuie niște amintiri”, a declarat Alexandra la revenirea în show, după care a mărturisit că Radu și Codruț au rămas la fel de puerili ca în sezonul trecut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Două persoane neinteresante”, a mai spus ea. Mai apoi, Alexandra a explicat în fața tuturor că regretă faptul că și-a arătat susținerea față de Radu, liderul din casa băieților.

„Îmi pare rău că l-am susținut pe Radu până acum”, a declarat fosta câștigătoare a sezonului 3. 

„Aud o muscă, mă deranjează o muscă, bâzâie o muscă, nu vorbesc limba muștelor. Codruț, îmi aduci o paletă să scap de musca asta?!”, a fost remarca în spirit de glumă făcută de Alexandra, referindu-se la comentariile lui Radu din spatele ei. 

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, surpriză de proporții după revenirea în casa emisiunii matrimoniale: „Eu și Codruț suntem împreună”

Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție neașteptată la revenirea în emisiune
Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție neașteptată la revenirea în emisiune[Sursa foto: Captură YouTube]

Războiul dintre Alexandra și Maria este departe de a se încheia! Cele două concurente de la Puterea Dragostei au reluat atacurile reciproce din sezonul anterior al emisiunii:  „De-asta a venit Alexandra înapoi la Puterea Dragostei, ca să jignească, ca să provoace", a comentat fosta iubită a lui Cristi Marinescu. 

„Eu nu am nimic cu ea, ea are ceva cu mine”, s-a apărat Maria.

„Ar trebui să tacă din gură, dacă ea tăcea, eu nici nu vedeam că este în casă", a reacționat Alexandra.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Se apropie Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4! Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies