Radu de la Puterea Dragostei, îndrăgostit de Naba Salem! Tânăra a spus ce se întâmplă în culisele emisiunii: „Radu mă plăcea dintotdeauna”

Naba de la Puterea Dragostei
Naba de la Puterea Dragostei

Naba, fosta concurentă a emisiunii matrimoniale, a recunoscut că Radu are sentimente puternice pentru ea!

Naba Salem, una dintre cele mai iubite concurente a acestui sezon Puterea dragostei, a dezvăluit, în urmă cu scurt timp, noi detalii din culisele show-ului matrimonial. Invitată în platoul WOWNews, în emisiunea „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, bruneta și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre Codruț, Mădălin și Radu, cel care se pare că are sentimente puternice pentru ea de o perioadă foarte lungă de timp.

Citeste si: Mădălin de la Puterea dragostei, legătură misterioasă cu o fostă concurentă din emisiune: „Am fost atras de firea sa blândă”

Naba de la Puterea Dragostei
Naba de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Radu de la Puterea Dragostei, îndrăgostit de Naba Salem!

Aflată în casa dragostei din Turcia, Naba a știut încă de la bun început cum să se facă remarcată de public, dar și cum să se prezinte în fața celorlați concurenți.

Bruneta s-a aflat în mijlocul unor conflicte și scandaluri în parcursul ei la Puterea Dragostei, printre ele aflându-se și cel cu Radu, liderul casei băieților care se află la acest moment într-o relație cu Adelina. Chiar și așa, se pare că tânărul este îndrăgostit până peste cap de ea, dar nu vrea să recunoască acest lucru, după cum a spus Naba.

„Lui Radu îi place de mine de ani de zile! Jur! Mi-a și zis prietena lui.

Dar nu a avut niciun tupeu să îmi zică, mai ales în emisiune, să strice tot ce a creat până atunci.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mi-a mai zis un băiat cu care vorbește zilnic, că Radu în viața de zi cu zi este un băiat foarte educat și cu bun simț și că atunci când va ieși din emisiune, mă va căuta pe mine și îi va da Adelinei cu flit”, a declarat Naba Salem pentru sursa citată anterior.

Cu toate că nu s-a înțeles cu Radu, Naba Salem mărturisește că se bucură să îl vadă într-o relație, chiar dacă în tot timpul în care s-a aflat în casă a știut cât de mult o place acesta.

„Eu nu îi port dușmănie, chiar l-am felicitat că și-a urmat drumul. Tot timpul cât am stat în casă, am știut că Radu mă plăcea dintotdeauna.

Când am zis asta în emisiune, el a negat, dar zâmbea sau se uita în jos.  Dacă nu avea niciun sentiment, nu îl trăda fața”, a mai spus fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Cristian Marinescu și Radu, replici acide în casa Puterea Dragostei: „Încearcă să vă întărâte pe voi, mai bagă câte o strâmbă!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Naba de la Puterea Dragostei
Naba de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Naba Salem, despre motivul pentru care s-a despărțit de Mădălin

Bruneta a format un cuplu cu Mădălin cât timp s-a aflat la Puterea Dragostei, însă lucruile între ei nu au funcționat atât de bine și au decis să pună capăt relației, spre uimirea telespectatorilor. La acel moment, Naba nu a vorbit deschis despre adevăratul motiv pentru care au hotărât să își continue viețile pe drumuri separate, însă acum a dezvăluit ce a deranjat-o foarte mult la comportamentul lui Mădălin.

„Mie mi-a plăcut serios de el. I-a plăcut și lui de mine, dar degeaba. El credea că eu sunt de emisiune, mă ataca cu ce făcea el. (…) Îmi zicea de mahala, folosea mereu cuvântul ăsta la adresa mea. Dacă stăm bine să ne reamintim, în ultimele săptămâni ce a făcut? A fost în priză din cauza minciunilor lui. Vorbeam mult pe cameră, la telefon, stăteam, glumeam, chiar și în patru, cu Adriana și Alex. Cel mai tare mă deranja la Mădălin că la fiecare conversație, ajungeam la emisiune”, a mai spus ea.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Alexandra de la Puterea Dragostei, surpriză de proporții după revenirea în casa emisiunii matrimoniale: „Eu și Codruț suntem împreună”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies