Alexandra, în lacrimi, după toate glumele făcute de Gagea. Patrick încearcă să o consoleze. „Acum m-am aprins mai tare.”

Alexandra, în lacrimi, după toate glumele făcute de Gagea. Patrick încearcă să o consoleze. „Acum m-am aprins mai tare.”
Alexandra, în lacrimi, după toate glumele făcute de Gagea. Patrick încearcă să o consoleze. „Acum m-am aprins mai tare.”

Alexandra a izbucnit în lacrimi, deoarece s-a săturat de glumele pe care Gagea le face la adresa ei.

Tensiunile dintre Alexandra și Gagea din ultima perioadă au ajuns să o pună pe gânduri și chiar să nu mai poată să îi suporte toate glumele pe care le face la adresa ei. Astfel, tânăra a ieșit pe terasă și a izbucnit în plâns, fiind găsită de Patrick și întrebând-o ce anume s-a întâmplat de a ajuns în starea aceasta.

Patrick: Ce ai?

Alexandra: Nu mi se pare ok ce se întâmplă și fix el să facă așa.

Patrick: Cine? Ce s-a întâmplat?

Alexandra: Ție ți se par ok glumele astea încontinuu? După ce că toată casa se comportă așa, să continue să facă și el glumele alea? Efectiv nu mai pot să suport.

Patrick: Dacă tu vezi că omul nu te ascultă și nu te înțelege, nu îți mai bate capul, pentru că drumul tău e altul în casa asta.

Alexandra: Știu, dar nu pot să aud asta pentru că eu niciodată nu m-am comportat așa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Patrick încearcă să o consoleze pe Alexandra

Citește și: Antoni, pedepsit să meargă pe jos la filmări. Cât a făcut tânărul până la locație? „M-a luat gura pe dinainte, la modul grav.”

Alexandra și Patrick
Alexandra și Patrick[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Robi și Julia, ceartă aprinsă. Tânărul este de părere că Julia e implicată în despărțirea dintre Roberta și Sebastian. „Ai o satisfacție.”

Alexandra este deranjată de toate glumele pe care le face le face Gagea de zi cu zi la adresa ei, deși ea spune că niciodată nu a vorbit urât de el sau nu a dat curs acestor lucruri. Patrick încearcă să o împace și să spună că toate aceste lucruri arată, de fapt, ce caracter are el, iar ea va fi apreciată pentru faptul că nu dă curs la nimic.

Patrick: Asta spune toată lumea, chiar acum a spus și Robert: vezi că Alexandra nu a vorbit niciodată urât de tine, dar pe tine te va aprecia toată lumea, asta spune multe despre caracterul tău, e foarte frumos că faci treaba asta.

Alexandra: Nici măcar glume deplasate nu am făcut la adresa lui niciodată.

Patrick: Nu știu în ce sens ai înțeles tu.

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

Alexandra: Toate glumele care au fost, au fost foarte urate la adresa mea, în condițiile în care noi chiar am avut ceva.

Patrick: Da, dar tu ce ai înțeles din gluma respectivă? Că el nu a dat-o neapărat cu tentă.

Alexandra: Toate. Dar acum m-am aprins mai tare. Și ieri m-am abținut să fiu ok, să nu-l bag în seamă, dar nu pot să î laud zilnic.

Patrick: Îți dai seama că omul a văzut cumva că râdem, că îi oferim reacții și vrea să pară pe interesantul.

Alexandra și Patrick
Alexandra și Patrick[Sursa foto: Captură KANAL D]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Teodora și Robi, discuție în camera roșie! Ce își dorește concurenta de la un bărbat: „Nu sunt adepta sufocării. Vreau în același timp să simt că sunt dorită.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies