Alexandra Stan, căsătorie în mare secret! Artista a îmbrăcat rochia de mireasă

Alexandra Stan
Alexandra Stan s-a căsătorit în secret

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret, atunci când nimeni nu știa că este într-o relație. Ce a dezvăluit cântăreața?

Alexandra Stan a îmbrăcat rochia de mireasă și a avut o nuntă ca în povești, fără ca măcar o singură persoană să afle despre marele eveniment. Cu toate acestea, vedeta a făcut câteva declarații emoționante legate de nuntă.

Alexandra Stan, căsătorie în mare secret!

Alexandra Stan a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a dezvăluit că s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care își dorește să-i fie alături până la sfârșitul vieții.

"Mulțumesc mult! Să fie într-un ceas bun! Ha, ha! N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut. (zâmbește)", a declarat Alexandra Stan pentru viva.ro.

Citeste si: Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună! „Nu ne ascundem”

alexandra stan mireasa
Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret și a uimit pe toată lumea cu rochia de mireasă[Sursa foto: viva.ro]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alexandra Stan spune că se simte iubită și înțeleasă și acesta este motivul pentru care a luat o decizie atât de importantă în viața ei.

"Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)", a spus artista.

Citeste si: Alex Zănoagă a înșelat-o pe Simina Loica?! Ce spune fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Cât despre organizarea nunții, Alexandra Stan spune că totul a fost făcut în mare secret, fără ca nimeni să bănuiască ce va urma.

"Păi, cu mare grijă. Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă.

Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim", a continuat Alexandra Stan.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

alexandra stan casatorie in secret
Alexandra Stan a făcut nuntă în secret[Sursa foto: Instagram Alexandra Stan]

"Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit.

Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!", a mai spus proaspăta mireasă.

Cât despre cei care au participat la eveniment, Alexandra Stan spune: "Am fost doar noi, familia, nașii și atât."

Sursa: VIVA



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies