Alexandra Stan de la Survivor s-a despărțit de Tristan Tate! Celebrul milionar a dat primele declarații

alexandra stan tristan tate
Alexandra Stan a recunoscut că iubește atât bărbații cât și femeile

Tristan Tate a recunoscut că a avut o relație cu Alexandra Stan. Faimoasa i-ar fi oferit cele mai frumoase săptămâni fostului iubit al Biancăi Drăgușanu.

Luna aprilie a aruncat showbiz-ul românesc în aer, dat fiind faptul că au apărut poze intime cu Alexandra Stan și Tristan Tate, însă niciunul nu a vorbit despre o presupusă relație. Acum, milionarul vine cu dezvăluiri picante.

Faimoasa de la Survivor s-a despărțit de Tristan Tate!

Tristan Tate, celebrul milionar și fost iubit al Biancăi Drăgușanu a recunoscut că a trăit câteva săptămâni minunate alături de Alexandra Stan, cea pe care o consideră minunată din toate punctele de vedere.

Se pare că Tristan Tate n-o va uita prea curând pe celebra Faimoasă de la Survivor, având în vedere că a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Citeste si: Olimpia Melinte, actrița din "Vlad", a născut pentru a doua oară!

tristan tate declaratii
Tristan Tate a făcut primele declarații cu privire la relația cu Alexandra Stan[Sursa foto: Instagram Tristan Tate]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea", a spus Tristan Tate.

Citeste si: Ce spune iubita lui Musty de la Survivor 2021 despre apropierea dintre Războinic și Mellina?

Tristan Tate recunoaște că Alexandra Stan i-a frânt inima și că îi va fi întotdeauna dor de cântăreață, însă viața trebuie să meargă mai departe.

alexandra stan relatie tristan tate
Alexandra Stan a avut o relație cu Tristan Tate[Sursa foto: Instagram Alexandra Stan]

”Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze. Ea nu este timidă.

Ea voia să posteze un video cu ea făcând twerk dezbrăcată pe internet și voi credeți că pozele au fost date în presă de către mine? E ridicol! Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima...”, a mai spus Tristan Tate.

Se pare că după declarații făcute în fața lui Denise Rifai, Alexandra Stan nu se sfiește să-și trăiască viața așa cum își dorește, dat fiind faptul că este o persoană dezinvoltă, așa cum s-a și caracterizat.

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Maria și Marinescu, din nou împreună la Puterea Dragostei?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies