Ce spune iubita lui Musty de la Survivor 2021 despre apropierea dintre Războinic și Mellina?

musty razboinici
Musty a fost într-un război continuu cu Alin Sălăjean la Survivor 2021

Gabriela, iubita lui Musty, și Kamara, fratele acestuia, au vorbit prima oară despre evoluția Războinicului la Survivor 2021.

Gabriela, iubita lui Musty de la Survivor 2021, a declarat că îi este extrem de greu să-și vadă iubitul fără mâncare, dar știe că Războinicul este extrem de puternic. De asemenea, aceasta a vorbit și despre apropierea dintre concurent și Mellina.

Iubita lui Musty de la Survivor 2021, despre apropierea dintre Războinic și Mellina

Fanii competiției Survivor 2021 au observat o apropiere bizară între Musty și Mellina din echipa Războinicilor, astfel că iubita concurentului și Kamara, fratele acestuia, au făcut lumină în acest caz.

Kamara: Mellina este o fată pe care o cunosc de când avea 17 ani A crescut lângă trupa Alb Negru.

A fost dansatoare, iar ulterior a devenit și coregraf, după care s-a apucat de muzică. O bună perioadă de vreme n-am fost apropiați, dar am revenit.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor 2021 și Dorian Popa, idilă în secret?! Ce a declarat Faimoasa?

iubita lui musty declaratii
iubita lui Musty vorbește despre apropierea dintre Războinic și Mellina[Sursa foto: Instagram Musty]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gabriela: Nu am nimic împotrivă, nu sunt geloasă. Am cunoscut-o pe Mellina prin intermediul lui Kamara. Nu cred. Eu întotdeauna am susținut sentimentele adevărate. Dacă o fi să fie, pentru că se poate întâmpla ceva inevitabil sau imprevizibil, o să acceptăm situația.

Nu o să mă retrag din relație până nu vine Musty acasă și discutăm. Eu am încredere în Musty.

Citeste si: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu noul cuplu de la Survivor România! "Erai bună..."

Kamara: Ce se întâmplă în junglă rămâne în junglă!

Gabriela: Musty este un om foarte cald, toate fetele care vin la noi la studio, cu toate are un comportament foarte cald, le ia în brațe, cum și eu mă iau în brațe cu prietenii de la studio.

O fostă concurentă de la Survivor 2021   a vorbit despre Mellina după ce a părăsit competiția desfășurată în Republica Dominicană.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

razboinici survivor romania
Musty și Mellina sunt printre cei mai apropiați concurenți din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Musty]

„M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, de fapt. Probabil din cauza foamei e cea mai egoistă. Strânge foarte mult cocos pentru ea.Este cea mai rea dintre fete și m-a dezamăgit complet, nu e ceea ce pare deloc. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă. Mellina știe că îl are în spate pe Musty.

Și Sorin se înțelege foarte bine cu Musty. Ei dorm și împreună. Ei trei sunt cei mai strânși, așa... Sincer, ei se înțeleg cel mai bine. Sorin și Musty dorm împreună, iar Mellina este și ea în grupul ăsta și știe că are spate, nu doar de la Musty, ci și de la Sorin. Probabil asta îi dădea puterea asta de răutate, să aibă conflicte cu oricine”, a declarat Mihaela.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Simona Hapciuc a spus adevărul după ce a părăsit Survivor România! “Plecarea mea a fost una dintre cele mai nedrepte plecări!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies