Alexandra Stan nu mai rezistă în Republica Dominicană. Ce a declarat Faimoasa de la Survivor 2021?!

alexandra stan faimosi declaratii
Alexandra Stan vorbește despre competiția din Republica Dominicană

Competiția Survivor devine din ce în ce mai dură iar concurenți obosesc. Ce spune Alexandra Stan despre parcursul ei?

Concurenții de la Survivor 2021 sunt puși la grea încercare dat fiind faptul că jocurile devin din ce în ce mai grele, iar tensiunea crește la maximum. Alexandra Stan recunoaște că n-ar fi rezitat atât de mult în competiție fără ajutorul colegilor ei.

Alexandra Stan, despre competiția Survivor 2021

Alexandra Stan a răbufnit și spune că jocurile din Republica Dominicană devin tot mai dure, astfel că uneori simte că nu mai rezistă.

Dacă nu ar fi colegii mei, aş intra în depresie. Intru în depresie, jur. Eu nu mai fac faţă”, a spus, printre lacrimi Alexandra Stan, care își dorește să părăsească competiția, fără să fie singura din echipa Faimoșilor sub presiune psihică. Elena Marin, Jador și Zannidache s-au implicat într-un dialog aprins. ”Eu nu pot să tolerez când cineva e fals lângă noi. Sunt eu lângă ea sa le tai craca ăstora.”

a spus Alexandra Stan.

Citeste si: Fost participant la "Puterea Dragostei", concurent la Survivor 2021?! Despre cine este vorba?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

alexandra stan despre survivor
Alexandra Stan recunoaște că Survivor este o competiție dură[Sursa foto: Instagram Alexandra Stan]

Alexandra Stan a mărturisit înainte de a participa la Survivor 2021 că își dorește să aibă puterea de a rezista cât mai mult în competiție.

”Eu sper să rezist cât mai mult. M-am uitat sezonul trecut și am văzut că la Survivor România, și atunci când se stă, de fapt nu se stă. Sunt născută vara, dar la noi nu este umiditatea foarte mare. O să fie complicat. Pot trece peste foame câteva zile. Sunt o fire sensibilă, încerc să fac pe plac tuturor și sper să nu am probleme acolo, să nu iau un conflict personal.

Pentru mine va fi un element stresant să dorm noaptea în pustiu, sub cerul liber”, a precizat Alexandra Stan.

Citeste si: Jador a salvat-o pe Alexandra Stan la Survivor 2021!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cântăreața a trecut printr-un moment teribil în Republica Dominicană, atunci când a trebuit să se lupte cu unul dintre colegi. Alexandra Stan a rememorat clipele în care a fost agresată de Marcel Prodan.

alexandra stan
Alexandra Stan susține că fără colegii de la Survivor 2021 nu ar fi reușit să ajungă atât de departe[Sursa foto: Instagram Alexandra Stan]

”După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte.

A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza. Mi-a fost greu să mă implic în altă relație. Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident. Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale…”, a mai spus Alexandra Stan.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Georgiana de la Survivor România face dezvăluiri bombă despre foştii ei colegi! Ce a spus Faimoasa după eliminare?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies