Alexandra Stan și Alex Parker nu mai formează un cuplu? Cei doi și-au șters toate fotografiile împreună

Alexandra Stan și Alex Parker nu mai formează un cuplu?
Alexandra Stan și Alex Parker nu mai formează un cuplu?

Apar probleme în relația Alexandrei Stan cu producătorul de muzică Alex Parker? Cei doi au dat primele semne că nu mai formează un cuplu

Alexandra Stan se află în fruntea listei celor mai cunoscute artiste de la noi din țară și nu numai. Cântăreața a reușit să ajungă pe culmile succesului cu piesele pe care le lansează, iar acum se bucură de faimă la nivel internațional, dar și de milioane de vizualizări. Dacă pe plan profesional toate merg ca pe roate, artista nu se poate lăuda cu același lucru și pe cel personal, dat fiind faptul că în urmă cu doar câteva luni a trecut printr-un divorț.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu, fostul ei soț, au avut un mariaj care a durat doar trei luni, iar mai apoi fiecare și-a văzut de drum.

Citeste si: Alexandra Stan, noi dezvăluiri despre motivul pentru care a divorțat de Emanuel Necatu

Alexandra Stan și Alex Parker
Alexandra Stan și Alex Parker[Sursa foto: Instagram]

Artista nu a stat prea mult timp pe tușă, astfel că la sfârșitul anului trecut se afișa deja cu noul ei iubit, Alex Parker, un cunoscut producător din industria muzicală.

Relația celor doi părea desprinsă din povești, se postau mereu împreună, iar fanii erau foarte entuziasmați să vadă că artista și-a găsit în sfârșit sufletul pereche, însă lucrurile nu au fost deloc așa.

Recent, atât Alexandra Stan cât și Alex Parker și-au șters de pe conturile de socializare toate fotografiile în care apăreau împreună, semn că lucrurile nu mai merg atât de bine între ei și poate chiar s-a ajuns la despărțire.

Discreți de fel când vine vorba despre viețile lor personale, cei doi artiști nu au oferit până la acest moment declarații în ceea ce privește posibila ruptură dintre ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Alexandra Stan confirmă relația cu Alex Parker, noul ei iubit! În ce ipostaze s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

Alexandra Stan și Alex Parker nu mai formează un cuplu?
Alexandra Stan și Alex Parker nu mai formează un cuplu?[Sursa foto: Instagram]

Alex Parker a avut o relație cu fosta iubită a lui Selly

Alex Parker nu este pentru prima oară într-o relație cu o persoană publică! În urmă cu mai mulți ani, tânărul de 28 de ani își făcea apariția pe rețelele de socializare alături de vloggerița Magda Roșian, cunoscută de publicul larg sub numele de Magdyz. Tânăra a fost, înainte de Alex, într-o relație cu Selly, cel care acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smaranda Știrbu.

Despre relația cu fosta iubită a lui Selly, Alex Parker a recunoscut că el a fost cel curtat pentru prima oară: „E o regulă nescrisă să răspunzi după trei zile! În momentul în care răspunzi imediat o să perceapă că ești disperat. Așa creezi un suspans!”, a spus el despre prima interacțiune cu Magda.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Alex Parker a avut o relație cu fosta iubită a lui Selly
Alex Parker a avut o relație cu fosta iubită a lui Selly[Sursa foto: Captură YouTube]

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

EMANUEL PETRE NECATU: Cine este și cu ce se ocupă soţul Alexandrei Stan

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies