Alexandru Constantin și-a dat demisia de la televiziunea unde era prezentator

alexandru constantin demisie
Alexandru Constantin și-a dat demisia

Alexandru Constantin și-a dat demisia de la postul de televiziune unde s-a format ca jurnalist. Ce spune prezentatorul?

După 13 ani de muncă și formare profesională, Alexandru Constantin a luat decizia de a-și da demisia de la postul de televiziune unde era prezentator.

Alexandru Constantin și-a dat demisia de la televiziunea unde era prezentator

Anunțul făcut de Alexandru Constantin pe rețelele de socializare i-a șocat puțin pe fanii prezentatorului care erau obișnuiți să-l vadă de atât timp la pupitrul știrilor.

„Dragii mei, de fiecare dată am împărtășit cu voi fiecare pas pe care l-am făcut. Împreună, am construit emisiuni, interviuri, momente de televiziune pe care le prețuiesc. Astăzi am de făcut un anunț.

Citeste si: Alexandra Stan, căsătorie în mare secret! Artista a îmbrăcat rochia de mireasă

alexandru constantin declaratii
Alexandru Constantin face primele declarații legate de demisie[Sursa foto: Instagram Alexandru Constantin]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

După 13 ani pe care i-am petrecut în Prima TV, a venit momentul să spun DA următorului pas în carieră mea și să părăsesc televiziunea în care m-am format că jurnalist”, a spus Alexandru Constantin.

Cu toate acestea, Alexandru Constantin vine cu o veste bună și spune că nu renunță la aparițiile TV, așa cum i-a obișnuit pe toți.

Citeste si: TOTUL despre dieta OANEI RADU. Cum a slăbit Oana Radu 50 de kilograme

„Ne vom revedea, în curând, la pupitrul știrilor Day Time și Prime Time, la o altă televiziune. Închei un capitol în care am întâlnit mulți oameni deosebiți, cărora le sunt recunoscător. Deschid următorul capitol cu multă determinare de a construi mai departe momente semnificative împreună. De abia aștept! Revin cu detalii cât de repede!”, a declarat Alexandru Constantin.

La debutul în mass-media, Alexandru Constantin a lucrat o bună perioadă ca reporter.

alexandru constantin despre demisie
Alexandru Constantin și-a dat demisia de la televiziunea unde era prezentator[Sursa foto: Instagram Alexandru Constantin]

”Dorința de a mă reîntoarce la știri vine într-o perioada în care informația este mai importantă ca niciodată. Mă bucur să fiu unul dintre prezentatorii de la care românii își vor lua informațiile zilnice, atât de importante pentru viața lor. Le promit telespectatorilor să le fiu, în continuare, o sursă credibilă, echilibrată și informată.

Abia aștept adrenalina jurnalelor de știri live, a Breaking News-urilor și a corespondențelor în direct, alături de colegii din teren”, a mărturisit Alexandru Constantin.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gal Gadot și Jaron Varsano au devenit părinți pentru a treia oară. S-a născut micuța Daniella

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies